Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Intrarea lui Saturn în Pești și trecerea la un nivel de conștiință superior (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Intrarea lui Saturn în Pești și trecerea la un nivel de conștiință superior (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au vorbit despre intrarea lui Saturn în Pești și despre nevoia de a trece la un nivel de conștiință superior.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 martie 2023. Nu faceți o alegere zilele acestea, faceți alegerea! (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre intrarea lui Saturn în Pești

Alina Bădic a explicat că este necesară o trecere la un nivel de conștiință superior.

„Trebuie să trecem la un nivel de conștiință superior, asta înseamnă depășirea tuturor lucrurilor cu care noi suntem atât de confortabili, poate fi vorba despre orgoliu, poate fi vorba despre obișnuință, poate tu te vei regăsi, culmea, mult mai bine în cu totul altceva decât până acum”, a spus ea.

La rândul său, Ingrid Baciu s-a arătat de părere că „Saturn în Pești te obligă cumva să îți etalezi relația, rezonanța, implicarea în diversitatea vieții”.

„Aspectul acesta al lui Saturn în Pești vine și vrea să dea împlinire cuvintelor biblice „pomul după roade se cunoaște”. Nu contează cine crezi tu că ești, ca om știut, neștiut, cunoscut, necunoscut, maestru, om simplu. Roadele tale Saturn etalează, scoate din subconștient, scoate din negură, te obligă să crezi cu adevărat, să îți manifești credința, nu doar s-o verbalizezi. Nu fi mulțumit că ai citit trei, șapte, 10 biblioteci, cât ai adus în manifestare din tot ce ai citit?”, a afirmat Ingrid Baciu.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre rănile copilăriei. „Toate sentimentele pe care ne bazăm viața fac parte dintr-o istorie de familie” (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)