Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 - 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”. Foto: captură B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 1 – 7 august 2021, alături de invitatul său Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 1 – 7 august 2021

„24 iulie – 8 august, moment de mare forță din punct de vedere decizional și al alegerilor pe care le facem, energie impecabilă la nivel sufletesc, concluzii pe care le putem avea la adresa unor situații ușor confuze. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi, încurajați de forța divină, și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv. Grație aspectelor tensionate pe care Soarele le face cu Saturn și, totuși, binefăcătoare din anumite puncte de vedere, vom putea găsi soluții și vom putea avea rezolvări tocmai acolo unde spuneam că avem mari semne de întrebare”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Relaționați mult de tot și vă stabiliți o bază de date foarte importantă. Totuși, este ceva la mijloc în săptămâna care urmează – nu trebuie să vă tulburați, dar s-ar putea să nimeriți într-un context în care, deși în mod normal v-ați simți impecabil, există și un factor stresant. Ideea este că fiecare dintre noi, indiferent de zodie, dar mai ales nativii Berbec, trebuie să înțelegem că nu ne putem extrage contextului. Chiar dacă ați făcut programul perfect din punct de vedere organizatoric, e posibil să aveți surprize.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

Foarte mulți nativi Taur nu își mai văd capul de treabă și se simt agresați din toate părțile, dar șansa este că aveți acces la cunoaștere superioară. Fiecare nativ Taur își găsește un mentor. Într-un mod miraculos, reușiți să depășiți acest haos și această nebuloasă. Soluția este accesul la cunoaștere superioară și la credință. Deși e cunoscut deja că aveți o afinitate pentru stabilitate, aproape că nu vă mai interesează nici profesia cât vă interesează cunoașterea. Simțiți cu toată ființa – mai ales cei care sunt un pic mai spirituali – că acest lucru vă poate liniști.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Tot ceea ce spunem poate fi interpretat, ceea ce pentru nativii Gemeni nu este un lucru foarte plăcut, având în vedere că sunteți responsabilii zodiacului. Ca atare, trebuie să fiți foarte atenți la ceea ce vorbiți și ceea ce promiteți în zilele următoare. Mai mult decât atât, să fiți atenți la toate persoanele cu care vă întâlniți și care vă solicită dintr-un punct de vedere sau altul. Cea mai mică neatenție poate fi interpretată de către cei din jur într-un mod care va deveni oarecum agresiv.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

Există o atenționare pe zona financiară. Orice tip de investiție trebuie făcută cu mare atenție. Ați putea fi puțin depășiți de situație din acest punct de vedere. În săptămâna care urmează trebuie să recunoașteți o zonă în care ați greșit investițional și să reparați ceea ce este de reparat – fie nu v-ați ocupat la timp de o investiție și acum trebuie să munciți suplimentar, fie trebuie să aveți o discuție de care vă temeți foarte mult cu anumite persoane.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Mare atenție cum gestionați emoțiile. S-ar putea să fiți puși în fața hotărârii cuiva care are autoritate în viața dumneavoastră. E posibil să vi se impună ceva ce vedeți ca pe o provocare a egoului, un lucru pe care îl faceți împotriva propriei voințe. Oricât v-ați strădui, va fi și ceva care vă va provoca, deci va trebui să vă pliați după personalitatea partenerilor. Oamenii pe care vi-i pune destinul în viață în jurul datei de 8 august au un anumit grad de predestinare în viața dumneavoastră, în sensul că prin personalitățile lor vă obligă să vă modificați un pic inflexibilitatea solară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

Acest trigon Venus-Uranus pe semne de Pământ atrage tot felul de beneficii materiale din punct de vedere al comerțului. Sunteți într-un con luminos foarte frumos și din punct de vedere al șanselor de a încheia parteneriate productive – cam tot ceea ce faceți în această perioadă este productiv. Ar fi bine să faceți tot ce vă stă putință astfel încât să încurajați propunerile celor din jur.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Conjuncția Soare-Mercur are loc pe casa prieteniilor elevate, pe casa oamenilor cu care nu vă vedeți neapărat zi de zi, dar care au un impact asupra dumneavoastră. Relaționați cu oameni cu care vă doriți un anumit tip de implicare. Să fiți destul de delicați, atenți, echilibrați și înțelepți cu persoanele dragi pentru că s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul dumneavoastră. Solicitarea de bază vine pe zona sufletească. Se pare că veți avea o realizare în zona achizițiilor. Vă simțiți oarecum protejați din punct de vedere material, aveți șansa să vă cumpărați sau să realizați ceva care vă aduce un confort sufletesc suplimentar.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

Este o perioadă în care se anunță un sprijin nesperat din partea unor persoane la rândul lor apar de o manieră impredictibilă în viața dumneavoastră. Pot fi oameni pe care i-ați ajutat la un moment dat și care acum se erijează sub forma unor protectori. Vă luptați puțin în perioada aceasta și în acest an pentru niște bunuri. Mai mult decât atât, este o perioadă în care vă puteți încărca bateriile, făcând lucruri care vă relaxează cu adevărat și care vă mulțumesc sufletește.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Cele mai frumoase aspecte sunt legate acum de zona investițională, acolo unde pașii vă sunt călăuziți de univers. Prin intermediul unor persoane care joacă un rol emoțional important viața dumnevoastră, reușiți să obțineți multe avantaje, este o perioadă a avantajelor. De asemenea, din punct de vedere profesional, vi se propun întâlniri de mare forță, deci ar putea avea loc tot felul de întrevederi cu oameni care vă pot ajuta semnificativ.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Ați putea rezolva lucruri cu care veniți dintr-un trecut îndepărtat. E posibil să găsiți niște explicații de natură să vă liniștească sufletul vizavi de probleme care într-un trecut îndepărtat sau nu – dar mai degrabă îndepărtat – v-au tulburat destul de mult. Mai mult decât atât, e vorba de investiții karmice pe care, deși poate nu doriți, trebuie să le faceți. Trebuie să discutați anumite probleme de natură financiară cu persoane care reprezintă ceva în viața dumneavoastră.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

Este o perioadă foarte bună pentru orice formă de început. A venit momentul să vă demonstrați cu adevărat potențialul. Vom vedea foarte mulți nativi Vărsător care vin cu niște idei de-a dreptul fascinante, nu întreabă pe nimeni și, totuși, își reglează singuri conturile cu destinul. Pur și simplu, faceți lucruri altfel decât toată lumea. S-ar putea să fiți puțin întârziați, dar să nu vă speriați pentru că oricum, în ciuda aparențelor, superiorii vă avantajează. E posibil să apară zilele acestea un mic conflict de interese sau o zonă de conflict la nivel de ego care ar putea părea mai dură decât este, dar nu este.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

Vă găsiți în fața celor doi mari benefici ai zodiacului, Jupiter și Neptun. Gradul de protecție este foarte mare și aveți șansa deosebită să faceți lucruri care vă plac sufletește. Mai mult decât atât, sunteți inspirați și aveți și putere să puneți lucrurile în practică. Totuși, este posibil să fiți puțin deranjați de oameni care s-ar putea supăra pe voi sau care v-ar putea solicita de o manieră care să vă dea puțin peste cap liniștea sufletească.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:57 - Vasile Dîncu (PSD): Cred că Ligia Deca va avea înțelepciunea să revină asupra deciziei de a retrage atribuțiile lui Florin Lixandru, altfel suntem obligați să cerem demisia ministrului Educației
10:46 - Serena Williams, presată de tatăl ei să revină în circuit. Va mai juca vreodată americanca tenis?
10:38 - Furie după ce Shell a obținut profituri record de 40 de miliarde de dolari pe fondul creșterii prețurilor la gaze naturale
10:38 - Rona Hartner își dorește o nouă relație: „Aș mai divorța și de 1000 de ori, dacă ar fi nevoie”. Actrița încă mai crede în căsătorie
10:31 - Benzina și motorina s-au ieftinit ușor / Care este prețul carburanților, 2 februarie 2023
10:24 - 25% din veniturile românilor s-au dus pe mâncare și băutură. Adrian Negrescu: Prețurile au crescut foarte mult și nivelul salarial în România a rămas în urma inflației. Puterea de cumpărare va continua să scadă (VIDEO)
10:09 - Israel a efectuat lovituri aeriene asupra Fâșiei Gaza, la câteva ore după ce a interceptat o rachetă trasă de pe acest teritoriu palestinian
10:06 - Proteste masive în Marea Britanie / Oamenii, nemulțumiți de criza economică și cer salarii mai mari (VIDEO)
10:03 - Bărbat împuşcat în gât, în plină stradă, de un cunoscut, dintr-o maşină, în orașul Iași. Polițiștii caută atacatorul
09:59 - Președinta Comisiei Europene, a patra vizită la Kiev de la începutul invaziei ruse. Ursula von der Leyen: UE este alături de Ucraina la fel de ferm ca întotdeauna