HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 3 – 10 martie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

HOROSCOPUL pentru zodia GEMENI, în perioada 3 - 10 martie, prezentat de Alina Bădic, alături de Silvana Popa (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat sâmbătă, în cadrul emisiunii „360 de grade”, horoscopul perioadei 3 – 10 martie, alături de astrologul Silvana Popa.

”Este o săptămână în care totul se desfășoară conform planului divin, mesajele venind către noi direct de la sursă. Trebuie să abordăm totul cu multă înțelepciune, să abandonăm lucrurile care ne trag înapoi, să mergem înainte cu o energie psihică dinamică, să examinămtotul la un nivel cu adevărat profund. O săptămână de mare intensitate pe credință și pe intrarea în legătură cu propriul suflet”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)