Bebeluș ținut pe volan de un șofer care conducea pe Valea Oltului. A fost sesizată Protecția Copilului (VIDEO)

Bebeluș ținut pe volan de un șofer care conducea pe Valea Oltului. A fost sesizată Protecția Copilului (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

Poliția Vâlcea s-a autosesizat după apariția în spațiul public a unor imagini în care un bărbat conduce pe Valea Oltului, ținând pe volanul mașinii un bebeluș de câteva luni. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată Protecția Copilului.

Bebeluș la volan

În imagini se vede cum bărbatul conduce în timp ce ține în brațe un bebeluș, care are mâinile pe volan, arată B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Ștefan Pășcuță. Pe fundal se aud o manea și vocea unei femei fredonând și ea.

Polițiștii din Vâlcea spun că imaginile au fost filmate în localitatea Brezoi.

Inițial, șoferul a fost amendat cu 580 de lei şi a primit 3 puncte penalizare pentru „transportul copiilor fără a fi fixaţi în dispozitive omologate” şi „alte preocupări în timpul mersului, de natură a distrage atenţia”.

Ulterior, Poliția a deschis și un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului și a fost sesizată Direcţia Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

România, primul loc în UE la numărul de decese produse în accidente rutiere

Anul trecut, România a fost pe primul loc în Uniunea Europeană la numărul de decese produse în accidente rutiere.

Potrivit datelor publicate de Comisia Europeană, la nivelul UE s-au înregistrat 44 de decese la milionul de locuitori din cauza accidentelor rutiere.

În România s-au înregistrat 93 de decese la un milion de locuitori. Bulgarii ne-au urmat cu 81 de decese.

Cele mai scăzute rate au fost în Norvegia (16 decese), Malta (17) şi Suedia (18).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:32 - Real Madrid a câștigat UEFA Champions League pentru a 14-a oară și își consolidează supremația în fotbalul european. Finala cu Liverpool, tranșată prin golul lui Vinicius
23:47 - Rusia poate fi oprită doar prin forță, spune liderul negociatorilor ucraineni / Volodimir Zelenski crede că trebuie discutat direct cu Vladimir Putin, din moment ce restul oficialilor ruși „sunt niște nimeni” în țara lor
23:25 - Lucian Heiuș, despre controlul uriaș de la „Dragonul Roșu”: Am decis ca inspectorii de la Antifraudă să sigileze depozitele pe care le găsesc cu obloanele trase. În jumătate de oră toate au fost deschise (VIDEO)
22:58 - Șeful ANAF, despre controalele și campaniile de prevenție din țară. Lucian Heiuș: Nu o să trimit niciodată controlul la un profesor, dar și el să înțeleagă că e normal să plătești un impozit pentru veniturile din meditații (VIDEO)
22:24 - Lucian Heiuș, noul președinte ANAF: Vrem să creștem conformarea voluntară și să reducem evaziunea fiscală, un flagel al economiei românești care pare că se accentuează tot mai mult (VIDEO)
21:57 - Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
21:52 - Drept la replică. Nordis Group spune că nu se pune problema insolvenței și că solicitarea depusă de Weststart este „nejustificată”: „Nu ne afectează lichiditatea și stabilitatea companiei”
21:34 - Ciprian Teleman, primul mesaj oficial după demisia din USR, cea mai recentă controversă din partid: „Nu am vrut să fie public dar a devenit public”
21:17 - Mesaj RO-ALERT în Capitală. Avertizare de ploi abundente și torențiale: „Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție!” (FOTO)
21:00 - Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)