Un preot din Bacău a sfințit „curba morții”, loc unde se produc frecvent accidente rutiere

Un preot din Bacău a sfințit „curba morții”, loc unde se produc frecvent accidente rutiere
Un preot din Bacău a sfințit „curba morții”. Sursa: Captură facebook/ Parohia Bratila de Jos

Un preot din județul Bacău a ținut o slujbă în „curba morții”, loc recunoscut în zonă ca fiind periculos pentru șoferi. Curba este situată la ieșirea din Onești spre Bacău, unde au loc frecvent accidente rutiere.

Preotul din satul Brătila de Jos, comuna Helegiu a sfințit zona, în speranța că nu vor mai avea loc accidente dramatice și că cei care vor trece pe acolo vor fi izbăviți „de accidente și de moarte năpraznică”.

Preotul a sfințit „curba morții”

După săvârșirea Sfintei Liturghii, preotul a mers la locul numit „curba morții”, pentru a a săvârși rugăciuni „întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo”.

„Astăzi, 2 februarie, la Întâmpinarea Domnului, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ”curbă a morții” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident”, este mesajul transmis pe pagină de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.

Mai multe persoane și-au pierdut viața în acest loc

Numeroase accidente mortale au avut loc de-a lungul timpului în curba situată la ieșirea din Onești spre Bacău.

Potrivit Bacău.net, ultimul accident produs aici a avut loc sâmbătă și s-a soldat cu decesul unei femei de 60 de ani. Aceasta a intrat pe contrasens și a izbit o mașină care circulă regulamentar. Alte două persoane au fost rănite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”