Un nou MEDIC fals, descoperit în România! Este o PERSOANĂ CELEBRĂ! Ce le făcea pacienților (VIDEO)

Un nou MEDIC fals, descoperit în România! Este o PERSOANĂ CELEBRĂ! Ce le făcea pacienților (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Ramona Fizesan, o femeie de 39 de ani din Oradea, este cercetată pentru că ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale cu acid hialuronic, fără a avea calitatea de medic. Mai multe probe au fost ridicate în urma unor percheziții, transmite Inspectoratul General al Poliţiei Române.

INCENDIAR! ANTONIA L-A PRINS PE ALEX VELEA FĂRĂ PROSOP! REPEDE CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII NECENZURATE CU CEI DOI

„Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliul acesteia şi la un salon cosmetic din municipiul Oradea, poliţiştii au descoperit şi au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziţie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimţământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite şi altele”, se arată în comunicatul IGPR.

POZE INTIME CU SMILEY Și GINA PISTOL! AU FĂCUT-O ÎN VĂZUL TUTUROR! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN CULISE

Poliţiştii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celei în cauză.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

IMAGINI FIERBINȚI CU BIANCA DRĂGUȘANU! FOTOGRAFIILE SEXY AU AJUNS PE INTERNET