Furtună violentă la Constanța și Eforie Nord. Turiștii, luați prin surprindere, au fost nevoiţi să se adăpostească (VIDEO)

Furtună violentă la Constanța și Eforie Nord. Turiștii, luați prin surprindere, au fost nevoiţi să se adăpostească (VIDEO)
Captură Video - Cristina Dallas

Furtună puternică, miercuri, la Constanța și Eforie Nord. Turiștii aflați pe plajă au fost nevoiţi să se pună la adăpost. De altfel, județul Constanța a fost sub cod portocaliu de vijelii, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu rafale de peste 80 km/h.

Imaginile au fost postate în mediul online de către Cristina Dallas.

Alte imagini au fost publicate de Ziua de Constanța

Potrivit ziuaconstanta.ro, localitățile afectate au fost Constanța, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cobadin, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Mircea Vodă, Castelu, Poarta Albă, Crucea, Peștera, Ciocârlia, Amzacea, Cuza Voda, Pecineaga, Istria, Mereni, Săcele, Costinești, Bărăganu, Pantelimon, Târgușor, Tortoman, Siliștea, Grădina, Mangalia.

În ultimele zile, 17 județe au fost afectate de inundații. Ministrul de Interne a anunțat că două persoane au decedat. Miercuri, Guvernul a aprobat o Hotărâre prin care acordă 148,7 milioane de lei din Fondul de intervenții către județele afectate de inundații și alunecări de teren.