Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pe râurile din judeţele Prahova, Tulcea şi Constanţa (VIDEO)

Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pe râurile din judeţele Prahova, Tulcea şi Constanţa (VIDEO)
foto: inhga.ro

Cod galben de inundaţii pe râurile din judeţele Prahova, Tulcea şi Constanţa. Hidrologii avertizează că se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, dar şi viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundatii locale, informează B1 TV.

”Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale pe unele sectoare de râu şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE”, se arată într-un comunicat INHGA.

Afectate sunt bazinele superioare și mijlocii ale râurilor Prahova și Teleajen şi râurile din Dobrogea.

Perioada în care avertizarea este în vigoare este09.11.2016 ora 16:00 – 10.11.2016 ora 12:00.

Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii pe râurile din judeţele Prahova, Tulcea şi Constanţa

#DIRECT_ONE_wwfcbg#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
11:01 - Irina Nicolae a transmis un mesaj dur, după ce nu a fost invitată la reuniunea trupei A.S.I.A.:„Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online, să fiu în sală”
11:00 - Simona Halep, suspendată până la vară! Patrick Mouratoglou a dat-o de gol pe campioana României
10:59 - România va achiziționa tehnică de luptă mondernă din Coreea de Sud: obuzierele K9 și K239 Chunmoo, pe lista discuțiilor
10:51 - Reacția Poliției Române după ce agenții s-au plâns că noile uniforme sunt „de cea mai proasta calitate”. IGPR dă de înțeles că polițiștii nu știu să le poarte (FOTO)
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)