Incident feroviar în Cluj. Un container s-a desprins de pe un camion şi a lovit un tren de persoane

Incident feroviar în Cluj. Un container s-a desprins de pe un camion şi a lovit un tren de persoane
Sursa Foto: www.abcnewstransilvania.ro

Un grav incident feroviar a avut loc, marți după-amiază, în apropiere deHuedin, înlocalitatea Negreni, din județul Cluj,după ce un container s-a desprins de pe un camion şi a lovit un tren în care se aflau mai multe persoane.

Accident grav în zona Negreni

Potrivit primelor informații,se pare că remorca unui TIR s-a desprins și a ajuns într-o garnitură de tren care se deplasa regulamentar

Conform Inspectoratuluipentru Situații de Urgențe (ISU) Cluj, pompierii au fost alertați despre faptul că un container s-a desprins de pe un camion și a ajuns în zona căii ferate.

Un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroșat containerul respectiv.

„Incident feroviar în apropiere de localitatea Negreni. În urmă cu puțin timp au fost alertați despre faptul că un container s-a desprins de pe un auto tren și a ajuns în zona căii ferate, un tren personal care circula în acel moment în zonă a acroșat container respectiv.

În acest moment se deplasează către locul incidentului o autospecială și un echipaj SMURD”,se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții ISU Cluj.

Pentru moment nu au fost identificate victime.

”Din primele informații nu sunt anunțate persoane rănite.”, mai spun reprezentanții ISU, conform Monitorul de Cluj.

Numeroase incidente

Un altaccident rutiers-a produs luna trecută, între o mașină și o motocicletă, în localitatea Felnac din Arad. În urma ciocnirii violente ambele vehicule au loc luat foc, în timp ce motociclistulși-a pierdut viața.

Potrivit ISU Arad, accidentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență, iar până la sosirea ambulanței și a echipajului de pompieri, atât autoturismul, cât și motocicleta erau deja cuprinse de flăcări în totalitate.

La locul producerii accidentului auintervenit unechipajde stingere, o autospecială SMURD Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SAJ și un alt echipaj de stingere de la SVSU Felnac.

“Accidentul s-a produs între o motocicletă și un autoturism de teren. Apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 14:30. În momentul apelului au fost alertate forțele Detașamentului de Pompieri Arad, Serviciului de Ambulanța Județean Arad și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Felnac. . Apelantul a anunțat că atât autoturismul, cât și motocicleta au luat foc. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, ambele ardeau generalizat. A fost găsită o victimă inconștientă, bărbat, 45 de ani, conducătorul motocicletei. Acesta, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul. Atât autoturismul, cât și motocicleta au ars în totalitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, potrivitaradon.ro.