Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare la sfârșitul lunii mai. Fostul lider PSD face față cu greu presiunii psihice

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat din închisoare la sfârșitul lunii mai. Fostul lider PSD face față cu greu presiunii psihice
Foto: Inquam Photos / George Călin

Liviu Dragneaarputeafiliberatcondiționatdinînchisoarelasfârșitul primăverii. Avocatul fostului lider PSD a oferit noi detalii despre starea încareseaflăaceastă, cât și despre demersurile legale pe care urmează să le întreprindă.
„Fizic are bolile cucareaintrat. Nu este inapt demuncă, este un om care poate munci. Psihic este un om care e purșisimplu disperat demanierăde a-iobstrucționadrepturile.Lamijlocul luniimaiar avea dreptulsăcearăeliberareacondiționată,” adeclaratFlavia Teodosiu,laRomâniaTV.

Fostul politicianseaflă încarceratlaPenitenciarul Rahovadin27mai2019, undeexecutăopedeapsade trei anișijumătatedeînchisoareînprocesulprivindangajărilefictive de laDirecțiapentruProtecțiaCopilului Teleorman.

Politicianul poate cere eliberarea după ce va execută 2 ani și 4 luni de la dată încarcerării. Muncă în penitenciar, participarea la programe și activități educaționale, dar și condițiile precare de detenție i-ar putea aduce zile de câștig, care ar reduce acest termen.

Liviu Dragnea are probleme de sănătate

Codrin Ștefănescu, prietenul politicianului, a atras de mai multe ori atenția că Liviu Dragnea are probleme de sănătate care îi fac traiul dificil.

Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el!

Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā!”, a notat pe Facebook Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD.

Ce probleme de sănătate areLiviu Dragnea

Apropiați luiLiviu Dragneaspun că fostul lider social-democrat suferă de o dublă hernie de disc,iar apropiații lui se plâng cănu este îngrijit cum trebuie, motiv pentru care, în ultima perioadă,starea luis-a înrăutățit. Fostul președinte al Partidului Social Democrat ar avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a se vindeca de afecțiunea care îl chinuie.