Procesul lui Dragnea: Mălin Bot a intervenit peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Supremă

Procesul lui Dragnea: Mălin Bot a intervenit peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Supremă

Mălin Bot a reușit să intre peste reporterul Antena 3 care transmitea live de la Curtea Supremă și a adresat mai multe cuvinte deloc măgulitoare la adresa postului de teelviziune.

Luni, la Curtea Supremă se judecă apelul în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, dosar în care, în primă instanță, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Șeful PSD nu s-a prezentat în fața instanței.

Reporterul Antena 3 Roxana Ciucă transmitea în direct din fața Înaltei Curți de Casație și Justiție. La un moment dat, Mălin Bot a intervenit peste ea și a început să lanseze mai multe acuzații la adresa postului de televiziune. Jurnalista a încercat să-l ignore și să transmită mai departe informațiile.

Foto: dcnews.ro

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat