Marian Vanghelie află dacă rămâne sau nu în arest

Marian Vanghelie află dacă rămâne sau nu în arest
Foto: facebook.com/vanghelie

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie află vineri, dacă iese sau nu de după gratii, informează B1 TV.

Ieri, magistraţii Curţii Supreme au judecat contestaţia formulată de Vanghelie la măsura arestului preventiv iar instanţa a rămas în pronunţare.

În faţa magistraţilor, primarul Sectorului 5 a declarat că semnăturile strânse pentru campania la europarlamentare erau pentru Mircea Diaconu şi nu pentru Elena Băsescu, aşa cum s-a vehiculat până acum. 

Iubita edilului a confirmat pentru B1 Tv declaraţiile acestuia.

”Nu știu ce s-a întamplat cu semnăturile. Sunt foarte mâhnită. Știu că Marian a strâns semnături pentru Mircea Diaconu, le-am văzut și eu. Marian îl aprecia foarte mult pe domnul Diaconu. S-a sfătuit cu mine și i-am spus: da, ajută-l pentru că acest om are nevoie de aceste semnături. Le-am văzut personal, am văzut dosrele cu ochii mei”, a explicat Oana Mizil. (Detalii AICI)

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)