Ministerul de Interne susține că o studentă la Academia de Poliție l-ar fi „rugat din suflet” să o lase să participe la parada de Ziua Națională a României: „Îmi doresc mult să defilez”

Ministerul de Interne susține că o studentă la Academia de Poliție l-ar fi „rugat din suflet” să o lase să participe la parada de Ziua Națională a României: „Îmi doresc mult să defilez”
Sursa Foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne, Romania

Ministerul de Interne susține că o studentă la Academia de Poliție l-ar fi „rugat din suflet” să o lase să participe la parada de Ziua Națională a României, potrivit ziare.com.

„Vă rog din suflet să mă ajutați să trăiesc acest moment!”

Mai exact, Ministerul de Interne a postat pe Facebook o fotografie a unei studente la Academia de Poliție, alături de un dialog cu privire la parada de 1 Decembrie.

„- Domnule Comandant, permiteți-mi să raportez! Pe 1 Decembrie este și ziua mea. Fac 22 de ani.

– Și nu vrei să mergi acasă?

– Raportez, nu! Îmi doresc mult să defilez de Ziua Națională a României. Cred că este cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi. Vă rog din suflet să mă ajutați să trăiesc acest moment!”, este dialogul menționat.

Oameni au lăsat comentarii ironice la postare

„La cât de cretine sunt poveștile astea, bănuiesc că nu sunt adresate civililor”

„”Raportez”? „Domnule Comandant” Încă funcționați ca structură militară?”

„Iar compuneri de clasa a treia de pe vremea lui Ceașcă? Vă obligă cineva să scrieți poveștile astea? O să văd dragoste de patrie când o să cereți să ieșiți la pensie ca restul României la 65 de ani, nu la 40 și un pic”

„Am citit în grabă și, până să văd că-i vorba despre aniversarea Iustinei din Botoșani, am crezut că vorbește Mircea Badea, în vremea când era pionier și se angaja să respecte angajamentele luate în fața Partidului”

„Ce povești frumoase, păcat că sunt doar povești”

„E multă demagogie aici. Prosteală, pentru a fi clar”

„Mamă ce vrăjeală. Ce povești frumoase scrise cu stil”

„Frumos visează nenea ăsta de scrie pe aceasta pagină de Facebook”

„Chestia asta e scrisă de scenaristul de la „Lecții de viață””?

„Unde ați auzit voi așa ceva? Un tânăr vrea să fie cu prietenii într-o minivacanță, normal!!! Daca este sârguincios, cu bun simț (indiferent de domeniu) o să ajungă un bun profesionist, nu? Credeți că pe Iustina (sau oricare din copiii noștri) îi împiedică faptul că nu bat 4 mii de pași de defilare să fie buni profesioniști?”

„Jandarmul de anul trecut, care cade de pe cal, vine și anul ăsta???”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe