Nicuşor Constantinescu a fost achitat definitiv în dosarul în care fusese condamnat la șase ani de închisoare

Nicuşor Constantinescu a fost achitat definitiv în dosarul în care fusese condamnat la șase ani de închisoare

Nicuşor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost achitat definitiv vineri în dosarul în care primise iniţial o condamnare de şase ani de închisoare.

Decizia a fost luată de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti.

Fostul președinte al CJ Constanța se află în acest moment în detenție, unde ispășește o condamnare de cinci ani de închisoare în procesul privind subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

În acelați timp, Constantinescu este judecat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa, în dosarul fundaţiilor Thalia şi Fantasio, în dosarul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol şi în dosarul Geotop.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”