Primarul Capitalei, discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Nicușor Dan: Problemele termoficării s-au accentuat începând cu săptămâna trecută

Primarul Capitalei, discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Nicușor Dan: Problemele termoficării s-au accentuat începând cu săptămâna trecută
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Problemele termoficării din București s-au accentuat începând cu săptămâna trecută, spune primarul general Nicușor Dan, care susține că a avut și luni o discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica.

Nicușor Dan spune că este „la curent cu problemele termoficării”

„Sunt la curent cu problemele termoficării, care s-au accentuat începând cu săptămâna trecută. Am avut și azi o discuție de lucru cu Elcen și Termoenergetica. Dincolo de problemele curente ale Termoenergetica (starea conductelor), înrăutățirea de săptămâna trecută a venit de la capacitățile de producție ale Elcen, dintre care unele au avut dificultăți la început de sezon rece”, a scris edilul, luni, pe Facebook.

„Acestea s-au remediat la sfârșitul săptămânii trecute la CET Progresul, se vor remedia la sfârșitul acestei săptămâni la CET Vest și se vor remedia înainte de Crăciun la CET Sud. Tot în jurul Crăciunului, conform graficului, va porni și centrala provizorie de la Titan. Acum se lucrează și la avaria apărută în cursul dimineții, care afectează locuitorii din cartierul Tineretului”, a continuat el.

Primarul Capitalei susține că se „lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”.

„Vă asigur de buna credință a tuturor oamenilor implicați care lucrează permanent ca să trecem iarna cât mai bine”, a adăugat Nicușor Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe