Primarul din Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv la 5 ani și 10 luni de închisoare (VIDEO)

Primarul din Jilava, Adrian Mladin, a fost condamnat definitiv la 5 ani și 10 luni de închisoare (VIDEO)

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe primarul din Jilava, AdrianMladin, la 5 ani și 10 luni de închisoare într-un dosar de luare de mită, informează B1TV.

El a fost reales recent în funcție în ciuda faptului că în prima instanță în acest caz era condamnat la 7 ani de închisoare. Odată cu această condamnare, Mladin își va pierde mandatul de edil.

Adrian Mladin se afla deja după gratii, fiind arestat preventiv într-un alt dosar,în care este acuzat de luare de mită, spălare de bani şi fals în declaraţii. Edilul ar fi primit un milion de euro mită ca să atribuie mai multe contracte unei companii.

Primarul din Jilava condamnat definitiv la 5 ani și 10 luni de închisoare

#DIRECT_ONE_96xfud#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - România ar putea intensifica forajele în apele de mare adâncime din Marea Neagră, din cauza creşterii preţului la gaze
00:04 - Guvernul a lansat sistemul Ro-ALERT „Copil dispărut”. Populația va fi anunțată despre dispariția minorilor
23:55 - Rusia, la un pas de incapacitate de plată. Decizia fără precedent anunțată de trezoreria SUA
23:54 - Spania a anunțat că va cumpăra vaccinuri și antivirale, după ce a înregistrat 59 de cazuri de variola maimuței
23:54 - Sorana Cîrstea sare în apărarea colegilor ruși: „Ce a făcut Wimbledon arată zero umanitate”
23:28 - Iulian Paraschiv (Agenția Națională pentru Romi), despre noul ajutor pentru pensionari: Guvernul ar fi dorit să dea mai mult, dar ne raportăm la resursele pe care le avem. Crizele actuale impun măsuri de moment (VIDEO)
23:13 - Belarus recunoaște că furnizează arme Rusiei. Oficial de la Minsk: „Desfășurăm lucrări de cercetare și dezvoltare, inclusiv luând în considerare experiența evenimentelor din Ucraina”
23:00 - Nelu Varga, replică acidă după declarațiile ironice ale lui Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului: „Dacă nu ştie cine e ‘domnul Varga’, îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului”
22:55 - Erdogan va accepta cererile Suediei și Finlandei de aderarea la NATO doar atunci când preocupările legate de securitate ale Turciei sunt satisfăcute
22:43 - „E culmea tupeului!”. Conducerea Consiliului Concurenței insistă să-și asigure protecție de la SPP, acuză deputatul PSD Radu Cristescu