Prezentatoarea care a anunţat că mai are câteva zile de trăit, a MURIT! INCREDIBIL cum și-a petrecut ultimele ore (FOTO)

Prezentatoarea care a anunţat că mai are câteva zile de trăit, a MURIT! INCREDIBIL cum și-a petrecut ultimele ore (FOTO)

Rachael Bland, prezentatoarea BBC în vârstă de 40 de ani, a murit la doar două zile de când a anunțat că mai are doar câteva zile de trăit.

Femeia s-a stins din viață după aproape doi ani de când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Soțul lui Rachael Steve, la rândul lui angajat BBC, a dezvăluit că Rachael Bland şi-a petrecut ultimele ore din viaţă ascultând mesajele de încurajare pe care i le-au transmis oameni din întreaga lume.

„În timp ce aşteptam clipa, m-am străduit să-i citesc cât mai multe dintre mesajele primite. Nu vă puteţi imagina cât de mult ne-au alinat pe toţi. A fost o prezentatoare incredibil de talentată, dar şi o minunată şi iubită fiică, soră, mătuşă, nepoată, soţie şi, cel mai important pentru ea, o mamă. Ne-a făcut mândri de munca uimitoare şi neobosită pe care a depus-o de când a primit diagnosticul pentru a reduce stigmatizarea cancerului şi pentru a dovedi că poţi trăi viaţa la maxim chiar şi când te confrunţi zilnic cu provocări uriaşe. În final, chiar dacă trupul ei a obosit, vocea ei a rămas puternică. A fost perfectă în toate modurile posibile, ne va lipsi mai mult decât putem spune în cuvinte”, a scris soțul regretatei prezentatoare pe o rețea de socializare.

Rachael Bland era realizatoare la postul de radio BBC 5 Live şi a prezentat jurnalul de ştiri la canalele BBC News Channel, BBC World şi BBC North West Tonight. În noiembrie 2016, jurnalista a fost diagnosticată cu cancer la sân şi, imediat după Crăciun, a început şedinţele de chimioterapie. În iulie 2017 a suferit o mastectomie, iar în luna mai a acestui an a intrat într-un studiu clinic imunoterapeutic, însă, din nefericire, cancerul s-a răspândit în organism şi nu a mai putut urma tratamentul respectiv.

Urmăriți B1TV.ro și pe