Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Termoenergetica Bucureştia anunțatluni dimineață că a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I – CET Sud.

Reparațiile la conducta care a lăsat peste 400 de blocuri în frig, în plină iarnă, au fost finalizate în timpul nopții, a transmis compania municipală.

”Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopţii, iar în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuţia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, a transmisCMTEB, potrivitnews.ro.

Sute de imobile dinsectoarele 2 şi 3 ale Capitalei au rămas duminicăfără apă caldă şi căldură, iar alte au fost parţial afectate, alimentarea făcându-se deficitar ca urmare a unei avarii apărute pe magistrala care asigurăalimentarea cu agent termic. În zona afectată complet nu există spitale, în schimb, în zona unde alimentarea s-a făcutdeficitar există câteva instituţii şi spitale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”