Ben Wallace se retrage din cursa pentru șefia Partidului Conservator din Marea Britanie. S-ar putea să-l susțină pe Boris Johnson care vrea înapoi

Ben Wallace se retrage din cursa pentru șefia Partidului Conservator din Marea Britanie. S-ar putea să-l susțină pe Boris Johnson care vrea înapoi
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Secretarul Apărării, Ben Wallace, s-a exclus din cursa pentru conducerea Partidului Conservator, informează The Guardian.

Wallace spune că Boris Johnson ar fi potrivit să revină în funcția de premier

„Cred că trebuie să-ți dorești cu adevărat funcția de prim-ministru pentru a face acest lucru, trebuie să crezi cu adevărat că este o funcție potrivită pentru tine.

În ceea ce mă privește, consider că sunt cel mai bun în ceea ce privește siguranța oamenilor, în domeniul apărării, fiind secretarul apărării.

Aceasta este funcția pe care am exercitat-o până acum și este obiectivul pe care intenționez să continui să îl îndeplinesc, așa că nu voi candida pentru funcția de prim-ministru de data aceasta.

El nu a declarat public că ar susține pe cineva anume , dar a spus că „înclină spre” Boris Johnson: Acesta va fi al treilea prim-ministru al nostru de la alegerile generale 2019.

Asta înseamnă că trebuie să ne gândim la acea întrebare legitimă pe care publicul și-o va pune, dar și la cine ar putea câștiga următoarele alegeri, lucru care este, evident, important pentru orice partid politic în acel moment. Deci, în acest moment, aș înclina spre Boris Johnson.”

El a mai spus că Marea Britanie va trebui să investească mai mult în armată și serviciile secrete.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
10:29 - Prima Doamnă a Ucrainei împlinește 45 de ani. Ce mesaj i-a lăsat Volodimir Zelenski: „Mă faci mai puternic”
10:27 - Simona Pătruleasa, despre cea mai mare provocare din viața ei: „Medicii îmi spuneau că este imposibil”. Ce sacrificii a făcut vedeta în urmă cu 12 ani pentru a deveni mamă
10:19 - Cutremur de 7,8 grade în Turcia, resimțit şi în Siria, Liban şi Cipru: Sute de morți, mii de răniți. Seismul a fost urmat de 42 de replici / Turcia cere ajutor internațional. România trimite salvatori (VIDEO)
10:14 - Urmărire ca în filme: Un traficant ucrainean a încercat să scape cu un Audi Q7 plin cu țigări. După cinci focuri de armă în pneuri, a tras pe dreapta și s-a predat vameșilor români (FOTO)
10:10 - Austria începe limitarea vitezei pe autostrada la 100 de km/h pentru a favoriza mașinile electrice
10:00 - Anthony Delon a ajuns la Oradea: „E puţin frig aici”. Fiul celebrului actor va juca alături de Mickey Rourke (VIDEO)
09:59 - Un bărbat beat și drogat s-a certat cu iubita, a băgat-o în portbagaj și a dat foc mașinii, în București. Femeia a fost salvată
09:57 - Andreea Ibacka, mărturisiri surprinzătoare despre soțul ei, Cabral, după ce acesta a luat o pauză de la televiziune: „Este greu de pensionat”
09:47 - O nouă confruntare pe tema pensiilor pentru Macron, grevele și manifestațiile continuă
09:33 - Grecia acuză Turcia după ce o altă ambarcațiune cu migranți s-a scufunat în apropiere de o insulă: Patru morți și 39 de persoane salvate