O angajată a scos la iveală o serie de secrete de-a dreptul înfiorătoare: „Sunt niște chestii nebunești despre vasele de croazieră pe care s-ar putea să nu le știi ca oaspete”

O angajată a scos la iveală o serie de secrete de-a dreptul înfiorătoare: „Sunt niște chestii nebunești despre vasele de croazieră pe care s-ar putea să nu le știi ca oaspete”
O angajată a scos la iveală o serie de secrete de-a dreptul înfiorătoare: „Sunt niște chestii nebunești despre vasele de croazieră pe care s-ar putea să nu le știi ca oaspete”. Sursa Foto: Flickr.com

O tânără care a fost angajată pe mai multe vase de croazieră, a scos la iveală o serie de secrete de-a dreptul dubioase pe care, fără îndoială, nu le știai.

Lauren a povestit și despre cele două camere neștiute existente pe ambarcațiunile mari.

O fostă angajată a scos la iveală o serie de secrete de pe vasele de croazieră

Lauren s-a născut în Australia, dar acum locuiește în Statele Unite ale Americii. De curând și-a făcut cont pe Tik Tok și a hotărât să povestească lumii despre viața pe care a trăit-o ca angajat pe unele dintre cele mai mari nave de croazieră din lume.

Printre videoclipurile postate, ea dezvăluie „secretele înfiorătoare ale navelor de croazieră”.

Sunt niște chestii nebunești despre vasele de croazieră pe care s-ar putea să nu le știi ca oaspete”, și-a început ea relatarea. „Este destul de înfiorător – deci, există o morgă la bord, există o închisoare la bord. Când lucram pe un vas de croazieră chiar am văzut un cadavru care era scos din morgă. Evident că era acoperit, dar situația în sine este înfiorătoare”, a mai explicat tânăra.

Motivul pentru care Lauren a demisionat

După ce a aflat despre existența celor două camere secrete de pe nava în care lucra, Lauren a povestit că această situația a determinat-o „să nu mai vrea să lucreze pe un vas de croazieră”. „De altfel, există și o celulă de închisoare, așa că dacă cineva face ceva greșit, va ajunge închis acolo”, a mai spus Lauren.

Cu toate acestea, Lauren a mărturisit că i-a fost teamă să rămână la locul de muncă după ce a aflat că nava pe care lucra, Carnival, nu avea puntea 13.

Carnival nu are puntea 13 pentru că este un lucru superstițios. Îmi pare rău, dar este al naibii de ciudat. De exemplu, suntem pe un vas de croazieră și mă facă să simt că superstițiile sunt importante?!”, a conchis Lauren.

În doar câteva ore de la publicare, filmulețul a strâns peste 90.000 de aprecieri, iar sute de persoane i-au mulțumit fetei pentru relatări, potrivit click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe