Horoscop Minerva 2021. Noroc în dragoste pentru toți acești nativi. Noul an aduce planuri de nuntă și noi membrii în familie

Horoscop Minerva 2021. Noroc în dragoste pentru toți acești nativi. Noul an aduce planuri de nuntă și noi membrii în familie

Astrologul Minerva a prezentat previziunile pentru 2021. Următorul an va aduce o serie de mutații la nivel social și personal, iar fiecare va percepe în felul său schimbările. Este un an bun în plan sentimental, mai ales pentru cei care doresc să își mărească familia sau să se căsătorească.

Totodată, 2021 va aduce o serie de schimbări benefice în plan amoros atât pentru Săgetători cât și pentru Vărsători. Nativii Capricorn vor emana senzualitate, iar această calitate îi va ajuta să obțină tot ceea ce își doresc.

Horoscop Minerva pentru 2021. Ce îți rezervă astrele în noul an:

Berbec

Veți trăi un sentiment de optimism și dorință de a face mai mult cu și mai mult efort. Ambițiile vor fi foarte aproape și veți întâlni obstacole pe care le veți folosi drept punct de reper pentru ceea ce vă doriți să faceți. Nu veți da înapoi.

Cinci planete vor juca un rol important pentru voi în 2021. Uranul și Saturn vă vor permite să vă păstrați controlul asupra finanțelor. Jupiter vă va aduce norocul în cea mai mare parte a anului, iar Venus și Marte vă vor condimenta viața sentimentală.

Relațional, anul acesta prietenia este esențilă. Profesional trebuie să te folosești de greșeile din trecut, pentru a putea fi propulsat mai departe. Sănătatea este un aspect pe care nu trebuie să îl neglijezi.

Taur

Angajarea cu mai multă responsabilitate în diverse proiecte va fi de mare ajutor în 2021. Vă veți simți fericiți și veți îndeplini toate sarcinile profesionale într-un timp record. Trei planete vor avea un impact major în 2021: Jupiter – tinde să vă împingă la excese, Saturn și Uranus – vă sfâșie între dorința de schimbare și dificultățile pe care le întâmpinați.

Relațional, abordarea blândă, senzuală și întemeiată, generală de iubire vă împinge să faceți o alegere sentimentală, iar anul acesta aș zice că descoperiți cu adevărat dragostea, grija și compasiunea pentru partener.

Anul este și un moment bun pentru a vă perfecționa abilitățile. Fiți conștineți de abilitățile și punctele limită pe care le aveți. Evitați stilul de viață extravagant și cumpărăturile de care nu aveți nevoie.

Gemeni

Anul acesta aduce noi începuturi. S-ar putea să descoperiți în mintea voastră că există un puternic sentiment de anxietate și îngrijorare pentru viitor. Trei planete vor avea o influență importantă: Jupiter și Saturn – vă vor oferi curiozitate, eficiență și structură. Cu Neptun va trebui să aveți grijă. Când veți auzi că este retrograd și poztivi cu una din planetele personale, trebuie să aveți grijă, pentru că el aduce ceva mai mult decât o iluzie. Vă veți entuziasma cu multă rapiditate și veți scăpa greu din această capcană.

Din punct de vedere relațional unii veți continua să experimentați momentele sentimentale intense și odată prinși într-o relație stabilă veți începe să vă gândiți la căsătorie.

Cariera va poate oferi noi oportunități sau experiențe, însă de la începutul acestui an. Faceți un salt de credință pentru că este un moment al noilor începuturi, care promit prosperitate.

Rac

Patru planete vor juca un rol esențial în viața voastră: Venus vă va ajuta să flirtați, Jupiter vă va deschide porțile bunăstării în lunie iunie și iulie. Uranus vă va aduce noi prieteni, iar Neptun vă va stimula imaginația și vă va încurajați să fiți buni.

Relațional, când vine vorba despre romantism și pasiune răspundeți primii la apel, vă bucurați să împărtășiți fericirea conjugală dacă sunteți căsătoriți, cu partenerii sau soții voștri.

Profesional veți începe anul cu o promovare, dar încercați să nu plecați urechea la șoaptele impostrorilor care vă mint și nu au la suflet succesul vostru.

Leu

Jupiter îți va aduce determinare și planuri solide în ceea ce privește relația de cuplu. Saturn și Uranus care îți vor stimula responsabilitatea.

La locul de muncă va trebui să te împarți între angajamentele de serviciu și libertatea personală. Relațional, va exista agitație în cadrul grupului de prieteni, ceea ce te va determina să elimini ușor ușor personanele care simți că te trădează. Leii sunt orgolioși, dar de această este vorba despre nesiguranță.

La locul de muncă, 2021 vă va aduce o promovare profesională sau chiar să vă găsiți un loc de muncă mult mai bine plătit.

Fecioară

Următoarele planete îți vor influența parcursul în 2021: Uranus și Pluto – te vor sprijini pe tot parcursul anului și te vor ajuta să îți atingi obiectivele; Neptun – susține visele și ți le extinde și Saturn – îți va reaminti rapid unde calci strâmb.

Din punct de vedere relațional, anul acesta te vei simți mai apropiat de partenerul sau soțul / soția. Încrederea unul în celălalt va crește, la un nivel pe care nu l-ai crezut niciodată posibil. Profesional vei trece prin câteva probleme care te vor demoraliza la încpeut, dar fie că te vor motiva să faci lucrurile mai bine, fie vei încerca să demonstrezi că ai dreptate.

Balanță

Din punct de vedere relațional începeți anul contecându-vă foarte ușor cu alte persoane din toate categoriile de vârstă și toate categoriile sociale.

Vă vor oferi oportunități romantice sau financiare. În 2021 veți face schimbări majore în ceea ce privește cariera și trebuie să luați decizii și să faceți alegeri dure, pe care în alte condiții poate că nu le-ați lua.

Financiar, situația pare solidă în general, dar este posibil să nu fiți prudenți.

Scorpion

2021 vorbește despre un an promițător, cu succes în viața personală și profesională. Veți simții că nivelul de creativitate crește pe tot parcursul anului.

Trei planete îți vor influența traiectoria: Marte și Pluto care îți vor permite să menții capul deasupra apei și să ai încredere în tine, în perioadele grele și epuizante. Neptun va scoate în evidență și mai mult creativitatea.

Din punct de vedere relațional vei fi însă mai dur și nu te vei teme să întorci spatele persoanelor lipsite de calități, care nu au ce să caute în cercul tău restrâns de prieteni.

Săgetător

Stima de sine și imaginea personală vor trece la un alt nivel. Vei avansa atât profesional, cât și în viața personală. Trei planete vor juca un rol esențial: Jupiter – îți va alimenta optimismul și entuziasmul și te va proteja de dezamăgire pe care Neptun încearcă să o inducă. Saturn îți va aduce responsabilități și îți va crește determinarea.

Din punct de vedere relațional este bine să nu te lași descurajat de nicio greutate pe care o întâlnești în anumite împrejurări. Profesional, anul va fi unul foarte ocupat.

Capricorn

Patru planete îți vor influența viața în 2021: Jupiter, care va stimula succesul în afaceri; Pluto care te va ajuta să te recuperezi și să te reinventezi; Uranus care te va ajuta să te schimbi și să te dezvolți pas cu pas, iar Neptun te va ajuta să te deschizi și mai mult către ceilalți.

Relațional, veți experimenta o libertate nelimitată, în ceea ce privește viața sentimentală. Se vor bucura de o senzualitate deosebită, dar e bine să își reamintească întotdeauna faptul că odată cu libertatea vin și alte responsabilități.

Vărsător

Trei planete vor juca un rol important în viața voastră. Jupiter și Saturn care îți vor aduce spirit de luptă și un moral mai puternic. Trebuie să fie atenți însă la Uranus, care este în Taur, care vrea să fie fericit, dar vrea să-l și scoată din joc.

Relațional, o poveste de dragoste trebuie să poarte întotdeauna promisiunea a ceva nou, pentru a te păstra în priză și a fi motivat. Profesional, cariera este incredibil de importantă.

Pești

Obiectivele vor fi bine recompensate și apreciate anul acesta. Veți avea o înlegere mai bună a poziției actuale și a modului în care trebuie să mergeți pentru a ajunge la înălțimea spirituală pe care o doriți.

Patru planete vă vor influența viața de zi cu zi. Neptun și Pluto vă vor ghida, orice se întâmplă, urmați-vă instinctul. Uranus vă va împinge înainte când sunteți epuizați, iar Jupiter vă va oferi biletul câștigător în loteria sentimentală, între mijlocul lunii mai și sfârșitul lunii iunie. Dragostea este întotdeauna o experiență de vis pentru voi și de aici și elementele nerealiste care apar pe parcurs.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:28 - Două legume care ne ajută să prevenim înghețarea parbrizului
21:04 - Raed Arafat a anunțat relaxările pentru sărbători: Masca, obligatorie în aer liber doar în zone aglomerate. Programul magazinelor, prelungit. Restaurantele, deschise în nopțile de Crăciun și Revelion inclusiv pentru persoane testate (VIDEO, DOCUMENT)
21:03 - Octavian Jurma, despre Omicron: Incidența în spitalele din Africa de Sud și-a schimbat profilul. Faptul că o să avem mai mulți tineri și copii în spitale o să creeze mai multă panică într-o țară ca România decât faptul că ne mor bătrânii (VIDEO)
21:02 - O variantă mult mai greu de urmărit a tulpinii Omicron a fost identificată de către cercetători
20:36 - Liviu Dragnea, prima reacție despre presupusa despărțire de Irina Tănase: „Întotdeauna iau decizii spre mai bine”
20:34 - Garda de Mediu a aplicat amenzi în valoare de până la 30.000 de lei în vederea combaterii arderii de deșeuri
20:32 - Topul celor mai căutate piese din 2021. Au adunat sute de milioane de vizualizări pe YouTube
20:30 - Nu vor mai fi medici nevaccinați
20:16 - Marilen Pirtea (PNL): Nu ne opunem majorărilor cerute de PSD, dar dorim să corelăm creșterea salariilor cu eficiența și cu rezultatele. Vrem să introducem niște criterii de performanță în general (VIDEO)
19:58 - Se dă bătălia vedetelor la „Survivor”. Apariții neașteptate pe platoul showului: „Dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”