Deputatul PNL Mara Mareş a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European

Deputatul PNL Mara Mareş a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European

Preşedintele Tineretului Naţional Liberal, deputatul PNL Mara Mareş, a fost ales vineri în funcţia de vicepreşedinte al Tineretului Popular European.

„Sunt pregătită să-mi pun experienţa şi dedicarea în beneficiul celei mai mari organizaţii de tineret de la nivel european, cea a Partidului Popular European(PPE). Nu doar că scena politică europeană are nevoie de noi, dar prezenţa noastră acolo este crucială. Viitorul Europei este în mâinile noastre şi trebuie să ne asigurăm nu doar că vocea noastră este auzită, dar şi că ceea ce cerem noi, tinerii, este înţeles şi aplicat la fiecare nivel european“, a declarat Mara Mareş după ce a fost aleasă vicepreşedinte al Tineretului Popular European, conform Adevărul.

Mara Mareş se află în fruntea Tineretului Naţional Liberal din octombrie 2017. Ea este cel mai tânăr deputat din Parlamentul României, fiind aleasă pe listele PNL, în decembrie, 2016 la doar 24 de ani.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat