Marian Vanghelie își face partid. „Dragnea nu face ce trebuie, Ponta e o mizerie. Și din pușcărie pot spune lucruri şi să muncesc”

Marian Vanghelie își face partid. Dragnea nu face ce trebuie, Ponta e o mizerie. Și din pușcărie pot spune lucruri şi să muncesc

Fostul edil al sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunţat că se gândește serios să își facă un nou partid politic.

El a povestit, într-e emisiune la Antena 3, că a fost bătut de poliție în tinerețe şi că posibilitatea de a fi din nou trimis la pușcărie nu îl sperie.

„Jucam barbut. Două ore am luat bătaie. Dar n-am turnat. Dacă ar fi, acum ar trebui să facă pușcărie Oprea, Coldea, Maior, Kovesi. Dacă mă întrebați de ce a fost la Ploiești, să vă zic ceva. Ponta e o mizerie pentru mine. Dar dosarele care (sic!) i-au făcut, noi nu trebuie să ne băgăm la pușcărie doar pentru că nu ne place unul de altul. Sunt într-o discuție, lucrăm pentru o platformă de stânga. Nici Dragnea nu face ce trebuie. UDMR a depus un proiect de lege privind răspunderea magistraților și se plimbă de șase luni. Și din pușcărie pot spune lucruri, și de acolo pot să muncesc”, a afirmat Marian Vanghelie.