Mohammad Murad, înfrânt în cursa pentru Primăria Mangalia. Luptă crâncenă la alegerile locale 2020

Mohammad Murad, înfrânt în cursa pentru Primăria Mangalia. Luptă crâncenă la alegerile locale 2020

Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a fost învins de către Cristian Radu, de la PNL, informează focuspress.

Duelul a fost crâncen. S-au numărat voturile din 11 secții de votare, din totalul de 26. Potrivit numărătorii parțiale, rezultatele arată în felul următor:

Cristian Radu – 56,68%

Mohammad Murad – 41,5%

Mohammad Murad, implicat într-un scandal în ziua votului

Duminică, 27 septembrie,Mohammad Muradși membri din staff-ul acestuia de campanie au fost reținuți de poliție.

Potrivit gândul.ro, cei din echipa de campanie a milionarului au fost văzuți în timp ce ar fi dat mită chiar în ziua votului. La cererea polițiștilor, aceștia au refuzat să deschidă portbagajul, unde s-ar fi aflat pachetele cu bani. Murad, de asemenea, nu a vrut să își deschidă mașina atunci când polițiști i-au solicitat acest lucru, motiv pentru care toți au ajuns la secția de poliție.

Ultima oră
22:03 - Romprest: „Mulțumim public tuturor operatorilor care au refuzat să fie atrași în acțiunile primarului”
21:39 - Mirel Rădoi, prima reacție după înfrângerea naționalei la Jocurile Olimpice: „Am suferit o lecție de fotbal”
20:51 - Avertismentul lui Anthony Fauci despre pandemia de COVID-19: „Direcția spre care ne îndreptăm este greșită”
20:22 - Slovacia a adoptat o lege care permite folosirea certificatului de vaccinare ca bilet de intrare în magazine şi alte spaţii
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”