Momente furtunoase la reuniunea Comitetului Executiv Central al PSD: Mai mulți miniștri au fost aspru criticați

Momente furtunoase la reuniunea Comitetului Executiv Central al PSD: Mai mulți miniștri au fost aspru criticați

Reuniunea CExN al PSD de joi s-a desfășurat sub auspiciile unor poziţii publice contradictorii exprimate la nivelul leadership-ului partidului.

Unul dintre momentele furtunoase și memorabile din CExN-ul de peste 6 ore din PSD a fost o discuție despre activitatea și mai ales despre atitudinea miniștrilor față de liderii de organizații și parlamentari, au declarat surse din partid în exclusivitate pentru stiripesurse.ro.

Unii dintre liderii PSD i-au criticat aspru pe miniștrii Guvernului Ponta. Cel mai vehement a fost liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, care a scos cel mai mare scor pe țară pentru Victor Ponta.

Bădălău, conform stiripesurse.ro, a avut o luare de cuvânt incendiară, care a fost aplaudată la scenă deschisă și care ‘le-a mers la suflet’ celor mai mulți lideri PSD.

„Miniștrii nu doar ca nu ne mai raspund la telefoane, dar nici nu îți mai întind mâna când te duci să îi saluâi”, a declarat Bădalau în ședinta PSD, au declarat surse din partid.

Și liderul CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a facut deliciul pesediștilor. „Au spus lucrurilor pe nume”, spun aceleași surse.

Dintre toti miniștri luați la țintă de liderii partidului, ministrul Apărării, Mircea Dușa, a fost cel mai aspru criticat.

„Dușa a uitat ca era zero barat în partid și a ajuns ministru, acum nu-i mai ajungi la nas”, s-a spus în reuniunea PSD.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la finalul CExN al partidului că prima decizie luată a fost aceea de a organiza forumurile principale de conducere ale partidului în primăvara lui 2015, cea de-a doua fiind legată de asumarea actului guvernării.

Totodată, el a confirmat excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe