Momente furtunoase la reuniunea Comitetului Executiv Central al PSD: Mai mulți miniștri au fost aspru criticați

Momente furtunoase la reuniunea Comitetului Executiv Central al PSD: Mai mulți miniștri au fost aspru criticați

Reuniunea CExN al PSD de joi s-a desfășurat sub auspiciile unor poziţii publice contradictorii exprimate la nivelul leadership-ului partidului.

Unul dintre momentele furtunoase și memorabile din CExN-ul de peste 6 ore din PSD a fost o discuție despre activitatea și mai ales despre atitudinea miniștrilor față de liderii de organizații și parlamentari, au declarat surse din partid în exclusivitate pentru stiripesurse.ro.

Unii dintre liderii PSD i-au criticat aspru pe miniștrii Guvernului Ponta. Cel mai vehement a fost liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, care a scos cel mai mare scor pe țară pentru Victor Ponta.

Bădălău, conform stiripesurse.ro, a avut o luare de cuvânt incendiară, care a fost aplaudată la scenă deschisă și care ‘le-a mers la suflet’ celor mai mulți lideri PSD.

„Miniștrii nu doar ca nu ne mai raspund la telefoane, dar nici nu îți mai întind mâna când te duci să îi saluâi”, a declarat Bădalau în ședinta PSD, au declarat surse din partid.

Și liderul CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a facut deliciul pesediștilor. „Au spus lucrurilor pe nume”, spun aceleași surse.

Dintre toti miniștri luați la țintă de liderii partidului, ministrul Apărării, Mircea Dușa, a fost cel mai aspru criticat.

„Dușa a uitat ca era zero barat în partid și a ajuns ministru, acum nu-i mai ajungi la nas”, s-a spus în reuniunea PSD.

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, la finalul CExN al partidului că prima decizie luată a fost aceea de a organiza forumurile principale de conducere ale partidului în primăvara lui 2015, cea de-a doua fiind legată de asumarea actului guvernării.

Totodată, el a confirmat excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie și Dan Șova. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Românii cheltuie mai mulți bani pe alcool și ţigări decât pentru îngrijirea sănătății. Care sunt principalele priorități
00:02 - La achiziția transportoarelor blindate Piranha 3, Ciucă a cerut neflotabile. Unul dintre ele s-a scufundat în Dunăre în timpul celui mare exercițiu NATO din România / Achiziția de Piranha 5, de un miliard de euro, suspectă de corupție
00:00 - Chris Hemsworth recunoaște că „Thor 4” a fost „prostesc”, iar criticile lui Scorsese și Tarantino la adresa Marvel sunt „super deprimante”: „Cred că nu sunt fanii mei”
23:51 - Oana Roman, cădere nervoasă în trafic: „Relația mea cu șoferii din București este din ce în ce mai complicată”
23:46 - Steven Spielberg „s-a simțit neajutorat” când a văzut-o pe Drew Barrymore „că-și pierde copilăria” în timp ce filma pentru „E.T.”, dar: „Nu eram tatăl ei”
23:25 - Seidler (USR): Europa iese din criza energetică și inflaționistă, iar România e încă acolo și e ținută intenționat de Guvern. Sunt niște amatori, nu au nicio altă voință decât de a-l face pe Ciolacu președinte (VIDEO)
23:25 - Actorul Dorel Vișan trage un semnal de alarmă: „Cultura națională este la pământ! Sunt elevi care nu știu cine a fost Eminescu”
23:23 - Statele UE care refuză să găzduiască migranți ar putea fi nevoite să plătească până la 20.000 de euro pe cap de locuitor
23:16 - Un bărbat a folosit aceeași pereche de lentile de contact timp de 3 ani și și-a provocat astigmatism permanent
22:55 - Malurile Lacului Herăstrău vor fi reabilitate după aproape 6 decenii. Când vor începe lucrările