Echipa feminină de spadă a României, medaliată cu argint la Campionatele Europene din Croația

Echipa feminină de spadă a României, medaliată cu argint la Campionatele Europene din Croația

Echipa feminină de spadă a României, a obţinut, vineri, medalia de argint la Campionatele Europene de scrimă de la Zagreb (Croaţia).

Echipa formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac şi Maria Udrea a fost învinsă în finală, cu scorul de 27-20, de reprezentativa Estoniei, formată din Kristina Kuusk, Irina Embrich şi Erika Kirpu, informează Mediafax.

România a cucerit la Campionatele Europene de scrimă de la Zagreb trei medalii, două de aur prin Ana Maria Brânză (la spadă individual) şi Tiberiu Dolniceanu (la sabie individual) şi una de argint prin echipa de spadă feminin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”