Irina Begu, după incidentul de la Roland Garros: „A fost un moment stânjenitor pentru mine. Faptul că s-a întâmplat să lovesc un copil mă doare foarte mult” (VIDEO)

Irina Begu, după incidentul de la Roland Garros: „A fost un moment stânjenitor pentru mine. Faptul că s-a întâmplat să lovesc un copil mă doare foarte mult” (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Irina Begu a învins-o în trei seturi pe Ekaterina Alexandrova și s-a calificat în turul III de la Roland Garros, însă partida a fost marcată de o întâmplare nefericită.

Enervată de desfășurarea evenimentelor din teren, românca a izbit racheta de suprafața de joc, iar racheta a ricoșat într-un copil din tribune, meciul fiind întrerupt pentru câteva minute. Rusoaica a solicitat suspendarea duelului și eliminarea Irinei, însă arbitrul nu a fost de acord cu cererea.

Vizibil afectată de ceea ce s-a întâmplat, la finalul meciului Irina Begu a mers direct la copilul respectiv, iar părinții tânărului au asigurat-o că acesta nu a pățit nimic. Numărul 63 mondial a făcut și o fotografie cu micuțul suporter.

Irina Begu: „Faptul că s-a întâmplat să lovesc un copil mă doare foarte mult”

„A fost un moment stânjenitor pentru mine, nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Vreau doar să îmi cer scuze pentru ce s-a întâmplat, sper să nu repet astfel de momente. Îmi cer încă o dată scuze pentru incident. A fost un moment stânjenitor pentru mine. Mă simt extrem de prost, iubesc copiii extrem de mult, iar faptul că s-a întâmplat să lovesc un copil mă doare foarte mult. A fost și încă este un moment dificil”, a spus tenismena, citată de Treizecizero.ro.

Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) a învins-o pe Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 31 WTA) în două ore și 38 de minute, scor 6-7 / 6-3 / 6-4, și s-a calificat în turul III de la Roland Garros pentru a cincea oară în carieră. Cel mai bun rezultat al său pe zgura pariziană a fost înregistrat 2016, când se oprea în optimi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni