Momentul în care Irina Begu lovește un copil la Roland Garros. Campioana riscă să fie eliminată(video)

Momentul în care Irina Begu lovește un copil la Roland Garros. Campioana riscă să fie eliminată(video)
Foto: Hepta/Zuma Press / Rob Prange/Dppi.

Una dintre cele mai celebre jucătoare de tenis din România, Irina Begu, a fost la un pas de eliminare de la prestigiosul Roland Garros. Campioana a provocat un incident.

Irina Begu a lovit un copil

„La scorul de 7-6 (3), 3-6, 2-0, 15-0 pentru rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 31 WTA, pe serviciul acesteia, Irina Begu s-a îndreptat spre marginea terenului să-şi schimbe racheta.

Însă ea a aruncat de la câţiva metri racheta, care a lovit scaunul de odihnă şi a ricoşat în tribună, lovind o persoană, se pare că un copil, aflat pe primul rând”, relatează news.ro.

Adversara lui Begu, nemulțumită de decizia supervizorilor

Potrivit sursei citate, gestul sportivei  „nu a fost unul violent, mai degrabă unul de lehamite, iar Irina şi-a cerut imediat scuze. Cu toate acestea, arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului”.

Acesta a decis că meciul să continue, după care Ekaterina Alexandrova, adversara lui Begu, a discutat şi ea cu spervizorul, părând că e nemulţumită de faptul că românca nu a fost descalificată. Așadar, campioana română a primit un avertisment şi partida s-a reluat după o pauză de câteva minute.

Urmăriți B1TV.ro și pe