Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de la Australian Open, învingând-o pe Anastasia Pavlyuchenkova (VIDEO)

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de la Australian Open, învingând-o pe Anastasia Pavlyuchenkova (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/ Australian Open

Încă o victorie pentru România, sâmbătă la Australian Open. După ce Simona Halep a învins-o fungerător pe jucătoarea Danka Kovinic, și Sorana Cîrstea s-a impus decisiv în jocul contra rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova, o jucătoare foarte greu de învins. Meciul s-a terminat cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2, după o oră şi 42 de minute.

Astfel, ambele românce s-au calificat în optimile competiției.

Sorana Cîrstea a avut parte de un meci dificil

Limitele fizice și psihice ale româncei au fost puse la încercare în setul secund. La scorul de 6-3, 1-3, 40-40, Sorana a ratat o minge de break, greșeală pentru care a dat vina pe public. Nervoasă, a trimis mingea direct în tribună și le-a atras atenția să facă liniște: ”Shuuut uup! [n.r. – Faceți liniște!”]

Susținătorii au fost chiar amuzați de ieșirea din fire a sportivei, iar partida a continua, terminându-se cu o victorie.

La finalul meciului, Cîrstea le-a mulțumit spectatorilor pentru faptul că i-au fost alături.

„Mulţumesc că aţi stat atât de târziu, cred că este aproape miezul nopţii (n.r. ora Australiei), vă mulţumesc că v-aţi petrecut sâmbăta cu mine. Mă bucur că sunt iar în optimi aici, nu ştiu când am fost ultima oară, eu încerc să mă concentrez doar pe teren, să joc ca şi cum ar fi primul tur.

Cu Anastasia ne cunoaştem de când avem 14 ani, cu ea trebuie să fii foarte atentă şi inteligentă. Sunt bucuroasă că am putut câştiga, este o adversară foarte dificilă”, au fost cuvintele sportivei, potrivit telekomsport.ro.

În optimi, Cîrstea va juca împotriva polonezei Iga Swaitek, a şaptea favorită şi locul 9 mondial.

Urmăriți B1TV.ro și pe