Simona Halep, victorie fulgerătoare în turul 3 de la Australian Open. Mesajul transmis imediat după meci (VIDEO)

Simona Halep, victorie fulgerătoare în turul 3 de la Australian Open. Mesajul transmis imediat după meci (VIDEO)
Simona Halep, 2022 Australian Open Grand Slam Sursa foto: Hepta/ Rob Prange/AFP7 via ZUMA Press Wire)

Simona Halep s-a calificat sâmbătă dimineață în optimile de finală ale turneului Australian Open, după o victorie fulgerătoare împotriva jucătoarei Danka Kovinic. Meciul a durat doar 64 de minute și s-a terminat cu 6-2, 6-1.

Imediat după succesul din turul 3, Simona Halep a lăsat un mesaj pentru fani pe camera de filmat: „Zâmbește mereu”.

Simona Halep abia așteaptă să-și întâlnească următoarea adversară

„Mă simt în formă. Presiunea este scăzută. Am așteptări mari de la mine pentru că am muncit mult în extrasezon. Nu m-am accidentat, iar acest lucru îmi dă o stare psihică bună și  încredere, a declarat Simona Halep imediat după ieșirea de pe teren, potrivit WTA INSIDER.

Simona Halep, cap de serie numărul 14, a câştigat după doar 64 de minute confruntarea cu Danka Kovinic, scor 6-2, 6-1.

Pentru Halep a fost a opta victorie consecutivă din acest an, după titlul obţinut la Melbourne Summer Set 1. Ea are 14 victorii în ultimele sale 15 meciuri jucate.

Halep şi-a asigurat un cec de 328.000 de dolari australieni şi 240 de puncte WTA.

Alize Cornet, următoarea adversară pentru Simona Halep

În optimi, Halep o va întâlni cu franțuzoaica Alize Cornet, în vâsrtă de 32 de ani. Jucătoarea este clasată pe locul 61 WTA și s-a calificat ultima dată în optimile Australian Open în 2009.

Alize Cornet, locul 11 WTA  are 6 turnee cucerite la simplu în carieră. Simona Halep și Alize Cornet s-au înfruntat de 4 ori în carieră, iar Cornet conduce cu 3-1, însă ultima victorie a venit tocmai în 2015, la Mastersul de la Madrid.

În turul precedent, Simona Halep (30 ani, 15 WTA) trecuse de Beatriz Haddad Maia, 6-2, 6-0. Partida a fost programată de organizatori pe John Cain Arena şi a început la ora 03:38, ora Bucureştiului.

Urmăriți B1TV.ro și pe