Leonard Doroftei e tare mândru de copiii săi. Adrian s-a îmbogățit din afacerile imobiliare, Alex învață pentru a deveni inginer, iar Vanesa vrea să ajungă medic.
Fostul campion mondial e stabilit de câțiva ani în Canada, unde și-a deschis o sală de box în care și antrenează.
„Părinții mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat”, a spus Adrian, fiul cel mare, potrivit BZI.
„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.
Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a susținut Adrian Doroftei.
El a mai spus că acum are bani să-și facă tot felul de achiziții de lux, dar preferă să rămână cu picioarele pe pământ: „Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă. Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus”.
Adrian a vorbit și despre părinții săi: „Mama are grijă de familie și este o sfântă. Tata face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Și-a deschis o mică sală alături de niște prieteni de familie. Tata, indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă”.