Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)

Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, după ce s-au filmat cu o armă pe TikTok (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video

Doi tineri din judeţul Prahova au fost treziţi de mascaţi, joi dimineaţă, după ce s-au filmat cu o armă și au postat imaginile pe rețeaua de socializare TikTok în speranţa că vor primi inimioare, potrivit g4media.ro.

Luați pe sus de mascați, direct din casă, după ce s-au filmat cu o armă

Într-un comunicat de presă, IPJ Prahova transmite că Poliția orașului Mizil a pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară în orașul Mizil la domiciliile a doi bărbați, cu vârstele de 22, respectiv 29 de ani, bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

„Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma vizionării unui clip video postat pe o rețea de socializare, în care unul dintre cei doi bărbați prezenta o armă, aflându-se la domiciliul celui de-al doilea, niciunul dintre aceștia nefiind deținători legali de arme.

Două persoane vor fi aduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit arma din imaginile de pe TikTok, dar şi pistoale şi cartuşe.

Ulterior, cei doi bărbaţi vizaţi de anchetă au fost duşi la sediul poliţiei pentru a fi audiaţi.

@francysmario♬ Дикая львица – ALEX&RUS

Urmăriți B1TV.ro și pe