Piața imobiliară din Cluj-Napoca șochează încă o dată! Cât costă o garsonieră de 16 mp, cu toaletă în dulap și bucătărie fără aragaz

Piața imobiliară din Cluj-Napoca șochează încă o dată! Cât costă o garsonieră de 16 mp, cu toaletă în dulap și bucătărie fără aragaz
Sursa Foto: cluj24.ro

O nouă propunere trăsnită de spațiu locativ vine tot din Cluj. O garsonieră de 16 de metri pătrați se vinde în zona Astoria la prețul negociabil de 53.000 de euro, stârnind un nou val de comentarii în rândul clujenilor, potrivit cluj24.ro.

Preț uriaș cerut pentru o garsonieră de 16 mp

„Vânzare apartament o camera în zona Astoria Centru situat în bloc tip vilă de 3 etaje construit în anul 1970. Apartamentul este situat la etajul parter, are chicinetă, este tip studio și are o suprafață totală de 20 metri pătrați, respectiv 16 metri pătrați suprafață utila. Apartamentul este contorizat, finisat, parchet, gresie, faianță, geamuri termopan, parțial mobilat și utilat”, se arată într-un anunț postat pe un site de imobiliare.

Mai exact, „apartamentul tip studio” se vinde la peste 3.000 de euro pe metru pătrat, aspect ce i-a revoltat pe clujeni, ținând cont de condițiile acestuia.

Se pare că bucătăria este amenajată într-un colț al camerei și constă dintr-o masă, o chiuvetă și o friteuză.

De asemenea, toaleta a fost amplasată într-un spațiu ce arată a dulap, cu uși lamelare, de șifonier, care permit aerisirea.

Sursa Foto: cluj24.ro
Sursa Foto: cluj24.ro
Sursa Foto: cluj24.ro

Prețul îi nemulțumește pe clujeni

„Problemă mare noaptea dacă greșești dulapul.”

„Ce să faci cu toaleta?”

„E o baie cu spațiu de dormit și fierbător … Atât văd.”

„Așa văd și eu. E o baie cu o mică anexă de depozitare a omului, în cazul în care ar vrea să rămână peste noapte în baie. Eventual să-și facă și un nes la plic la trezire.”

„Să sune cineva la 112, i-a fost furată bucătăria!”

„Confort 1 la 16 mp? V-ați prăjit la cap?”

„La bănetul ăsta nu au mai avut bani de renovat bucătăria și baia?”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:19 - Horia Tomescu: Parcul Herăstrău pentru oameni, nu pentru mașini. Am dispus să se ia toate măsurile pentru a interzice circulația vehiculelor în parc pe aleile cu intrare dinspre Șoseaua Nordului
22:11 - Avertisment pentru părinți! Directorul ANPC trage un nou semnal de alarmă înainte de Ziua Copilului: „Achiziţionaţi jucării numai din magazine specializate”
22:06 - Ce amendă a primit un șofer prins de radar cu 172 km/h într-o localitate din Arad
21:56 - Germania va închide consulatele rusești după ce Moscova a limitat la 350 numărul oficialilor germani din Rusia
21:53 - Cătălin Drulă: Profesorii i-au arătat guvernului că există o notă de plată pentru incompetență și cinism. Finalul acestei coaliții nu va fi „România Educată” ci „România Falimentată”
21:46 - Marian Preda, rectorul Universității din București, susține greva din învățământul preuniversitar: „Educația trebuie să fie finanțată!”
21:37 - Aeronavă militară rusă, interceptată de Forţele Aeriene Române în apropierea spaţiului aerian al Ţărilor Baltice
21:35 - Ionuț Moșteanu: Singurul plan care i-a ieșit lui Iohannis în nouă ani de carieră politică a fost aducerea PSD la guvernare. Joacă din cacealma în cacealma, preocupat doar cum să iasă dânsul bine (VIDEO
21:18 - Președinta Comisiei Europene a lăudat la Chișinău „progresele enorme” făcute de Republica Moldova pentru aderarea la UE
21:13 - La ce concurs nu ar mai participa Vica Blochina, chiar dacă ar primi cei mai mulți bani: „Este un proiect din care nu am învățat nimic”