Zeci de ieșeni au rămas fără pachetele trimise din străinătate, după ce microbuzul în care erau transportate a luat foc (VIDEO)

Zeci de ieșeni au rămas fără pachetele trimise din străinătate, după ce microbuzul în care erau transportate a luat foc (VIDEO)
Foto: captura video.

Zeci de ieșeni au rămas fără coletele trimise din străinătate, după ce microbuzul în care acestea erau transportate a luat foc în timp ce rula pe o șosea din Ungaria. Mijlocul de transport a ars ca o torță, fără ca pachetele să poată fi salvate. Pe lângă călători, în mijlocul de transport se aflau și mai multe pachete ce urmau să ajungă în județele Suceava și Iași, informează bzi.

@lefoscristian #Fyp #fypシ #Budapesta ♬ La Câlin – Serhat Durmus

Asta se întâmplă când mașina are peste o mie de ani

Reprezentanții firmei de transport au precizat că oamenii care au avut lucruri de valoare și pot dovedi acest lucru vor fi despăgubiți. De asemenea, au anunțat că nimeni nu a fost rănit, toți pasagerii ajungând cu bine acasă, la familiile lor.

Clipul postat pe rețelele de socializare a devenit viral și  stârnit reacții dintre cele mai diverse, o parte dintre internauți considerând că aceste curse internaționale nu ar trebui făcute cu mijloace de transport atât de vechi.

„Dacă nu investiți în scule noi … mergeți cu antichități, mii de kilometri…”;  „Fără supărare, dar mașina aceea nu mai era să facă Europa! Drumuri bune!”; „Asta se întâmplă când mașina are peste 1.000 de ani!”, „Asta a fost manevră. Șoferul a luat bunurile din mașină”, au comentat internauții.

@lefoscristian #fypシ #fy #Fayer ♬ Orice furtuna ar veni! – Muzica Domnului

Părerile sunt împărțite

La polul opus, unele persoane îi condamnă pe clienții firmei, care, pentru a economisi bani, aleg să trimită colete cu obiecte de valoare sau chiar bani, deși știu că, în caz de pierderi, nu beneficiază de asigurare.

„Pentru cei care ați avut lucruri de valoare… poate învățați să folosiți firme autorizate, cu asigurare inclusă”; „Am trimis pachete din Irlanda în România, din Italia, dar nu am pus niciodată obiecte de valoare. Le trimiți prin airpost, unde îți poți asigura valoarea”;

@lefoscristianCaroserie VW LT!! Masina se afla pe M0 langa Budapesta

♬ Tomberonul – Tzanca Uraganu

„Nu contează nimic din ce a fost acolo… le cumperi, dar viața unui om nu o mai cumpărăm… să fiți sănătoși și să vă fie o lecție de viață”.

„Capul sus, frate, bine că suntem sănătoși… Am fost martorul accidentului… nu are nicio vină. Nu a mai avut ce face, a ars ca o torță, în doar 2-3 minute nu a mai rămas nimic. Sănătatea e mai de valoare decât tot”, au mai scris internauții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene