Traficul rutier în zona Academiei Militare din Capitala este blocat, din cauza unor săpături făcute greşit la metrou. Poliţiştii au deviat traficul pe rute ocolitoare (VIDEO)

Traficul rutier în zona Academiei Militare din Capitala este blocat, din cauza unor săpături făcute greşit la metrou. Poliţiştii au deviat traficul pe rute ocolitoare (VIDEO)
Foto: orizontului.info

Traficul rutier în zona Academiei Militare din Capitala este blocat pe doua benzi dupa ce asfaltul s-a umflat şi a crăpat joi dimineață când muncitorii au început să foreze în subteran pentru viitoarea magistrala de metrou, informează B1 TV.

Purtătorul de cuvânt al poliției rutiere, Andrei Codau, spune că reparațiile la carosabil vor fi de durată, ceea ce înseamă că zona va fi blocată mai mult decât câteva ore.
 
Astfel, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să folosească rutele ocolitoare Splaiul Independenţei-Pod Cotroceni-Şoseaua Cotroceni, Splaiul Independenţei-Pod Grozăveşti-Bulevardul Vasile Milea sau Ştirbei Vodă-Pod Eroilor-Bulevardul Eroilor-Bulevardul Eroilor Sanitari-Strada Gheorghe Marinescu-Şoseaua Cotroceni.

Traficul rutier în zona Academiei Militare din Capitala este blocat, din cauza unor săpături făcute greşit la metrou

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:02 - George Burcea, copleșit de dor. Actorul s-a întors din America într-un suflet: „Am vrut foarte tare să văd copiii”
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate