Măsuri de criză: Mașina de spălat, la maxim 40 grade, fără apă caldă la WC-ul public. Când se aplică

Măsuri de criză: Mașina de spălat, la maxim 40 grade, fără apă caldă la WC-ul public. Când se aplică

Majoritatea țărilor din Europa se pregătesc pentru o criză energetică majoră în această iarnă. Autoritățile din Elveția au realizat deja un proiect de ordonanță ce prevede 4 niveluri de restricții pentru evitarea unui blackout. Unele dintre măsuri sunt chiar extreme.

Consiliul Federal Elvețian se pregătește pentru o posibilă penurie de energie electrică în această iarnă, chiar dacă, la prima vedere, Elveția nu este foarte expusă, asigurându-și mare parte din necesar din resurse proprii. Importă, totuși, peste 10% din necesar din Germania și Franța, iar o penurie de energie în cele două țări ar putea afecta direct și „țara cantoanelor”.

Mai multe detalii pe newsweek.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti