Alba Iulia: Un şofer s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism

Alba Iulia: Un şofer s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism
Foto: Pixabay

Un bărbat din Alba Iulia care-și parchează mașina de ani în șir pe același loc s-a trezit că acesta a fost rezervat persoanelor cu dizabilități. Șocant a fost faptul că marcarea locului de parcare s-a făcut în timp ce autoturismul era chiar acolo. La câteva zile de la momentul respectiv, Poliţia Locală a dispus ridicarea maşinii şi l-a amendat pe bărbat cu 452 de lei, informează Adevărul.

Situația ciudată în care a ajuns un bărbat din Alba Iulia din cauza locului de parcare

Ş. Mirel nu mai umblase cu maşina de aproximativ o lună, așa că a avut un șoc când s-a trezit că autoturismul i-a fost ridicat pentru că era parcat neregulamentar. El a plătit taxa pentru a-și recupera mașina, dar s-a adresat apoi instanței.

Judecătorul i-a dat dreptate bărbatului și a dispus ca acesta să-și primească banii înapoi: „Instanţa consideră că măsura aplicată nu este proporţională. Aceasta în condiţiile în care autoturismul petentului era oprit în faţa imobilului în care locuieşte, în locul în care parca de obicei, iar locul de parcare rezervat persoanelor cu handicap a fost desfiinţat la cererea petentului, imediat după înfiinţarea lui”.

Hotărârea poate fi contestată cu apel în 30 de zile de la comunicare, precizează Adevărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe