Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva – Nădlac

Centrul Info Trafic, avertisment pentru șoferi: Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești și pe A1 Deva - Nădlac
/ Foto: Pixabay.com

În cursul zilei de marți, sunt impuse restricții de circulație pe Autostrada București – Pitești. Până la ora 16.00 se vor efectua lucrări pe carosabil.

Totodată, restricții de circulație vor fi și pe Autostrada Deva – Nădlac, unde se efectuează lucrări până la ora 20:00.

Traficul, restricționat pe A1 București – Pitești până la ora 16:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 16.00, pe Autostrada A1 București – Pitești, se efectuează lucrări care impun restricții de trafic, astfel:

  • kilometrii 57 – 56, pe sensul către București, traficul este restricționat pe prima bandă pentru efectuarea de reparații asfaltice
  • kilometrul 103, pe sensul către București, circulația este restricționată pe banda a doua pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze viteza adaptată, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând această intenție.

Circulația, restricționată pe A1 Deva – Nădlac până la ora 20:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până la ora 20.00, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, se efectuează lucrări la partea carosabilă, care impun restricții de trafic, astfel:

  • kilometrii 436 – 425, pe sensul Nădlac către Deva, traficul este restricționat pe prima bandă și pe cea de urgență, aceleași restricții fiind impuse și pe sensul opus, la kilometrul 420, pentru efectuarea de reparații asfaltice;
  • kilometrii 442 – 443, pe sensul Deva – Nădlac, circulația este oprită pe prima bandă, până la ora 16.00, pentru lucrări de asfaltare.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să semnalizeze din timp intenția de schimbarea a benzii de circulație.

Urmăriți B1TV.ro și pe