Controale ANPC la tarabele de pe litoral. Suvenirurile disponibile: cuţite, macete, topoare și aparate cu electroşocuri

Controale ANPC la tarabele de pe litoral. Suvenirurile disponibile: cuţite, macete, topoare și aparate cu electroşocuri
Controale ANPC la tarabele de pe litoral. Sursa: Captură video/ Facebook

Inspectorii ANPC au făcut controale pe litoral. Chioșcurile care vând suveniruri au fost verificate și s-au ales cu amenzi de sute de mii de lei. La fața locului a fost prezent și Horia Constantinescu, președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

Acesta a publicat pe rețelele de socializare videoclipuri cu „suvenirurile” comercializate pe litoral, între care se numără și cuţite, macete, topoare, aparate cu electroşocuri, dar și alte jucării periculoase.

Controale la tarabele de pe litoral

În urma controalelor, operatorii economici s-au ales cu activitatea suspendată pentru 6 luni și cu amenzi în valoare de 400 de mii lei. Controalele nu se opresc aici și vor continua și în zilele următoare.

„Pentru pescuit…sau pesti

La mare, la soare, la cutite si topoare

Adaptarea melodiei, la realitate!

Noi ii oprim! Ei nu vor!”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest