Gigi Becali, o nouă înfrângere în justiție. Latifundiarul din Pipera rămâne pieton

Gigi Becali, o nouă înfrângere în justiție. Latifundiarul din Pipera rămâne pieton
Gigi Becali, o nouă înfrângere în justiție. Latifundiarul din Pipera rămâne pieton (sursa foto: Hepta)

Patronul FCSB a pierdut în primă instanță procesul în care contesta ridicarea dreptului de a conduce pentru depășirea vitezei legale.

Milionarul nu a contestat încă decizia instanței de judecată. Dacă nu va face acest pas, va trebui să depună permisul fie la sediul IPJ Argeș, fie la Brigada Rutieră din Bucureşti, unde are domiciliul.

Becali a fost prins anul trecut, în a doua zi de Paște, circulând cu 106 Km/h, în localitatea Valea Ursului. Omul de afaceri a contestat amenda polițiștilor de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Trucul la care a apelat Gigi Becali

În apărarea sa, Gigi Becali a mizat pe anumite greșeli făcute de agentul care ar completat procesul verbal în cazul lui.

Avocații latifundiarului din Pipera au încercat, fără sorți de izbândă, să îi convingă pe judecători că procesul verbal este nul.

Aceștia au pus accent pe faptul că agentul de poliție a omis să scrie timpul de drum sau localitatea în care se afla Gigi Becali atunci când a fost surprins de radar.

Supărarea lui Gigi: polițiștii nu au vrut să îi arate filmarea

Becali a declarat că nu merita pedeapsa la care a fost supus, întrucât depășise limita de viteză cu doar 3 Km/h.

Acesta a dat chiar vina pe faptul că Maybach-ul său este atât de puternic încât nu a avut timp să reducă viteza.

„Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul… Nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă”, a spus Becali la acel moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:15 - Adrian Chesnoiu, despre proiectul de OUG: Este foarte important să știm care sunt stocurile de alimente pe care le are România, să putem profita de anumite oportunități. Baza de date, confidențială (VIDEO)
15:13 - Înalții oficiali germani vor vizita România: „Dorim să continuăm să ne conectăm la nivel european… ”
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)