Trucul la care a apelat Gigi Becali ca să își recupereze permisul de conducere. Latifundiarul a ajuns în instanță

Trucul la care a apelat Gigi Becali ca să își recupereze permisul de conducere. Latifundiarul a ajuns în instanță
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Latifundiarul din Pipera încearcă să își recupereze permisul de conducere, după ce a rămas fără el în primăvara anului trecut. Gigi Becali a ajuns astfel în instanță, acolo unde avocații patronului de la FCSB încearcă să obțină câștig de cauză.

Reaminti că Gigi Becali a fost surprins de radar, în primăvara anului trecut, atunci când mergea cu 106 km/h spre Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea.

Cum încearcă Gigi Becali să își recupereze permisul de conducere

Dosarul se află în prezent la Judecătoria Pitești, iar patronul de la FCSB ar spera să aibă câștig de cauză. În apărarea sa, Gigi Becali a mizat pe anumite greșeli făcute de agentul care ar completat procesul verbal în cazul lui.

Avocații patronului de la FCSB ar fi încercat să îi convingă pe judecători că procesul verbal este nul, având în vedere că nu a scris timpul de drum sau localitatea în care se afla Gigi Becali atunci când a fost surprins de radar.

Gigi Becali, dispus să plătească amendă

Potrivit Gsp.ro, latifundiarul din Pipera este dispus să plătească amendat de aproximativ 1.300 de lei, dar își dorește să fie revocată decizia de suspendare a permisului de conducere.

Gigi Becali a rămas fără carnetul de conducere în luna mai a anului trecut, atunci când a fost surprins conducând cu o viteza mai mare față de limita admisă.

Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul… Nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă”, a spus el la acel moment.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:09 - De ce propaganda rusă chiar poate să funcționeze în Mariupol. Marin Gherman: Mulți nu au văzut lumina zilei cu săptămânile. Au ieșit din subsoluri și au văzut un oraș distrus. Sunt rupți de civilizație (VIDEO)
23:58 - Biserica Ortodoxă a Ucrainei anunţă ruperea de Patriarhia Rusă
23:44 - Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz: „Am avut mai multe discuții telefonice cu Putin și voi continua să discut cu el”
23:23 - Marin Gherman: Trebuie să ieșim din iluzia că Rusia își respectă angajamentele. Rusia vrea să distrugă Ucraina, deci pacea nu e posibilă. Ucrainenii vor victoria și spun „dacă tot murim, să murim pentru ceva” (VIDEO)
23:13 - Succes românesc la Cannes: Regizorul Alexandru Belc, premiat pentru regia filmului „Metronom”, în secțiunea Un Certain Regard
22:35 - Suedia și Finlanda nu reușesc să convingă Turcia să accepte aderarea lor la NATO. Negocierile, în impas
22:24 - Dan Petrescu, episod neștiut cu Gică Popescu din anul în care naționala a ajuns în sferturile Campionatului Mondial: „Eram disperați să ne vadă gagicile!” (VIDEO)
22:18 - Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cere statelor UE să sprijine Ucraina cu bani
22:01 - Kievul își pierde răbdarea. Un oficial ucrainean susține că „orice se poate întâmpla” cu oleoductul prin care Ungaria primește petrol rusesc și că ungurilor ar trebui să li se vorbească „pe limba lor”
21:54 - Val de concedieri în Armata Rusă, în rândul militarilor care au refuzat să lupte în războiul din Ucraina