Primarul din Târgu Mureș a primit un cadou inedit / Iată ce cadou i-a oferit un consilier local edilului

Primarul din Târgu Mureș a primit un cadou inedit / Iată ce cadou i-a oferit un consilier local edilului
foto: Pixabay

Un consilier local al primăriei din Târgu Mureș i-a oferit un cadou inedit primarului Soos Zoltan. Consilierul Sergiu Claudiu Maior i-a făcut cadou edilului șase saci de gunoi și 6.000 de fotografii cu mormanele de deșeuri din oraș.

Din cauza neridicării gunoiului, consilierul i-a oferit cadoul în semn de protest față de starea deplorabilă a orașului.

Primarul orașului Târgu Mureș a primit un cadou de Crăciun din partea unui consilier local

„Am adus un cadou pe care l-am lăsat primarului şi preşedintelui Consiliului Judeţean pentru că ceea ce se întâmplă astăzi nu este altceva decât furt din banul cetăţeanului. Am adus şase saci cu gunoi, pe care i-am pus în faţa Primăriei şi i-am înmânat, la şedinţa Consiliului Local, 6.000 de fotografii cu mormanele de gunoi din oraş”, a spus consilierul local, Claudiu Maior.

În trecut, consilierul local a mai făcut acest gest. Deși acesta a fost sancționat cu amendă cu valoarea cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei, pentru aruncarea sau depozitarea deșeurilor de orice fel în afara recipientelor standardizate, Claudiu Maior i-a înmânat din nou poze cu mormanele de gunoi din oraș, conform g4media.ro.

Ca răspuns la gesturile făcute de către Claudiu, Primarul din Târgu Mureș a menționat că ceea ce a ținut de municipalitate s-a făcut. Acesta a aplicat operatorului amenzi de circa 800.000 lei.

”Am sancţionat operatorul de salubritate şi vom continua să monitorizăm modul de colectare al deşeurilor din oraş. Au fost aplicate aproape 400 de amenzi şi am informat Direcţia de Sănătate Publică cu privire la situaţia salubrizării din oraş, care a precizat că, după părerea lor, nu ar fi situaţie de urgenţă în oraş”, a menționat primarul din Târgu Mureș.

Urmăriți B1TV.ro și pe