SUPERSTIȚII de Anul Nou pentru SĂNĂTATE și NOROC! Ce să faci pentru a avea succes în 2017

SUPERSTIȚII de Anul Nou pentru SĂNĂTATE și NOROC! Ce să faci pentru a avea succes în 2017
Foto: casafreya.ro

Superstițiile și obiceiurile pentru succes în Noul An au luat naștere potrivit fiecărui aspect și suntrespectate de oricine dorește să-și îmbunătățească situația în anul ce urmează.

Conform tradiției în noaptea dintre ani nu se plânge deoarece dacă facem acest lucru vom avea un an plin de evenimente triste, informează Mediafax.

Cine este politicos şi manierat de Anul Nou va fi tot timpul anului aşa.De aceea se spune că în noaptea de Revelion e bine să evitămatât discuţiile în contradictoriu şi limbajul licenţios sau brutal, cât şi povestirile cu fantome sau morţi. În afară de faptul că nu sunt deloc plăcute, acestea atrag şi ghinionul.

O altă superstiţie este că Anul Nou trebuie să te prindă cu haine noi pentru ca în următoarele 365 de zile să primeşti cât mai multe cadouri.

Obiceiul mai spune că dacă vă îmbrăcați în roșu în noaptea dintre ani veți fi plin de iubire și noroc.

Semne de sărăcie în anul ce abia începe sunt dacă în prima zi din an împrumuți bani, bijuterii sau alte obiecte de preț, dacă plătești datorii, duci gunoiul sau oferi daruri.

Pentru a avea un an îmbelșugat este bine ca la miezul nopții pe masă să fie pahare și farfurii pline, iar fiecare membru al familiei să aibă bani asupra sa. Paharele, farfuriile şi buzunarele goale sunt semnele unui an sărac.

Sărutul este obligatoriu în noaptea de Revelion pentru a avea parte de afecțiune în anul de vine.

O altă superstiţie spune că în prima zi a anului nu este bine să ieşi din casă decât după ce deja ai primit un musafir care nu trebuie să fie blond sau roşcat, să aibă platfus sau strabism şi nici sprâncenele împreunate, pentru că aduce ghinion.

Dansul la miezul nopţii în aer liber, în special cel în jurul unui copac, aduce sănătate şi împlinirea tuturor dorinţelor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:31 - Gigi Becali nu lasă FCSB „moștenire”: „Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica”
14:27 - O funcționară de bancă din județul Sibiu este acuzată că a furat sume mari de bani din conturile clienților. Prejudiciul este imens
14:25 - Importurile de carburanți din Rusia, interzise / Șoferii cu mașini pe motorină ar putea plăti mai mult la pompă
14:24 - O bătrână imobilizată la pat din Vaslui a fost lovită, udată și lăsată în ger: „E vorba de o bucată mică de pământ”
14:20 - Tanczos Barna, despre Rabla local: Vom porni programul în martie. Are o finanțare de 240 de milioane de lei
14:06 - Românilor le lipsește educația financiară. Nu știu ce să facă cu banii pe care îi pun deoparte: „Muncești atât de mult pentru a-i face și atât de puțin pentru a le crește valoarea”
14:04 - O femeie a fost dată în judecată de un prieten pentru că nu a vrut să aibă o relație amoroasă cu el. Bărbatul îi cere trei milioane de dolari
14:01 - Adela Popescu, despre o posibilă revenire la „Vorbește lumea”: „Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent”
14:00 - Donald Trump: Chiar și acum, dacă aș fi președinte al SUA, aș putea negocia o pace între Rusia și Ucraina în 24 de ore. Slăbiciunea și incompetența lui Joe Biden ne-au adus în pragul unui război nuclear
13:56 - 5 sfaturi pentru un stil de viață sănătos / Cum să te bucuri de aspectele vieții tale