Mara Mareș (PNL): „Heiuș este în strânsă legătură cu Florin Cîțu. Activitatea Ministerului de Finanțe, în cazul unei învestiri, nu se va schimba” (VIDEO)

Mara Mareș (PNL): „Heiuș este în strânsă legătură cu Florin Cîțu. Activitatea Ministerului de Finanțe, în cazul unei învestiri, nu se va schimba” (VIDEO)

Deputata PNL Mara Mareș a explicat, marți, în direct pe B1 TV, că voturile de la audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului „sunt unele politice”, ce nu țin cont neapărat de performanța sau pregătirea miniștrilor propuși.

„Voturile din comisii sunt unele politice. Nu țin cont neapărat de performanța miniștrilor propuși, de pregătirea acestora, de ceea ce spun ei, ci de faptul că PNL este la putere și, desigur, votul merge împotrivă din acest aspect. N-am mai văzut același scandal cu care am fost obișnuiți în Comisia de buget-finanțe. Heiuș nu a trezit reacții atât de viscerale, cum o făcea Florin Cîțu, însă lucrurile nu înseamnă că s-au schimbat. Heiuș este în strânsă legătură cu Florin Cîțu. Activitatea Ministerului de Finanțe, în cazul unei învestiri, nu se va schimba. Nu cred că PSD va avea mai puține motive să țipe, dar din păcate țipetele lor nu sunt unele justificate”, a declarat Mara Mareș, în emisiunea moderată de Aneta Sângeorzan.

Demnitara a explicat că PNL își dorește ca „PSD să înțeleagă că nu ne putem juca de-a politica. Lucrurile sunt serioase. PNL dorește să constituie o majoritate parlamentară. Au avut loc negocieri politice, au loc în continuare. Rămâne să vedem până joi care dintre miniștrii propuși vor primi aviz negativ sau favorabil”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:42 - Primul oraș din România care vrea să interzică trotinetele electrice în zonele pietonale
21:39 - Radu Oprea (PSD): Starea de alertă din Sectorul 1, o cârdășie între prefectul USR-PLUS și primarul USR-PLUS – și cu mai mulți bani plătiți, și fără curățenie, și cu șobolani. O vom ataca în instanță (VIDEO)
21:32 - Restricții majore în New York, în contextul unui nou val de COVID-19: Vaccin sau test obligatoriu pentru funcționari
21:19 - Tanczos Barna: Agenția pentru Protecția Mediului nu are capacitatea de a interveni cu o echipă de specialiști pentru decontaminarea sau ecologizarea zonelor poluate
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”