Nouă înregistrare în care Traian Ogâgău își terorizează familia / Primarul, despre clipul în care-și umilește fetița: „Nu e moarte de om” / Fosta soție a edilului îi ia apărarea acestuia (VIDEO)

Nouă înregistrare în care Traian Ogâgău își terorizează familia / Primarul, despre clipul în care-și umilește fetița: „Nu e moarte de om” / Fosta soție a edilului îi ia apărarea acestuia (VIDEO)
Foto: realitateadebistrita.net

A apărut o nouă înregistrare cu Traian Ogâgău, primarul oraşului Sîngeorz-Băi, cel care și-a umilit fiica, punând-o să stea dezbrăcată, în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică. În noua înregistrare, care este audio, bărbatul își terorizează familia, sparge sticle, aruncă diverse obiecte, zbiară, amenință și înjură, în timp ce o copilă îi spune alteia să se străduiască să nu mai plângă, ca să nu-l enerveze mai tare. Joi, Ogâgău a revenit cu o nouă reacție la prima înregistrare. Și de data aceasta a arătat că nu este conștient că-și traumatizează fiica. El a spus că singura lui vină este că a dat clipul și altcuiva. Și, în loc să regrete cele făcute, el reproșează PSD că încearcă prin metode incorecte să-l învingă în alegerile locale. Între timp, Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii a cerut sesizarea organelor de cercetare penală, iar Poliţia s-a autosesizat. PNL a anunțat că se delimitează de edil, care acum candidează pentru un nou mandat. Fosta soție a primarului, deși este înjurată și amenințată în a doua înregistare, îi ia apărarea bărbatului și susține că este victima unei campanii de denigrare. Femeia a mai scris că fetițanu a fost afectată de „acest incident de familie”.

Nouă înregistrare cu Traian Ogâgău. Primarul din Sîngeorz-Băi își terorizează familia

În noua înregistrare cu Traian Ogâgău, publicată de Adevărul, se poate auzi un copil plângând, în timp ce un altul încearcă să-l liniștească: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”.

„Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”, răspunde primul copil.

În tot acest timp, se aud urlete și înjurăturile bărbatului, precum și zgomotul făcut de sticle aruncate.

La un moment dat, Ogâgău o înjură și amenință pe mama fetiței de care a divorțat: „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”.

Politicianul continuă să urle și să înjure.

Sursă: Adevărul

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Traian Ogâgău, despre înregistrarea în care-și umilea fetița: Nu este moarte de om

Primarul din Sîngeorz-Băi a revoltat o țară întreagă după ce, miercuri, în spațiul public a apărut o înregistrare în care se vede cum își batjocorește propria fiică, punând-o să stea dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, în timp ce îi cere să repede că va fi cuminte și-și va face lecțiile. Copila repetă plângând tot ce-i cere ”tatăl”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Încă din ziua publicării materialului, primarul a transmis, culmea, că-și iubește fiica, ține la toți copiii și că e doar victima jocurilor murdare făcute de PSD-iști, care vor să-i ia fotoliul de primar. Nu a dat nici cel mai mic semn că-și dă seamă că-și traumatizează copila.

Joi, Traian Ogâgău a revenit cu o nouă declarație, pentru Libertatea.

„Eu nu știu dacă există vreun părinte care să nu își certe copiii sau să nu strige la ei sau să nu îi pună la colț. Sigur, nu este o scuză. (…) Mai interesant este cum de apelează la astfel de metode în campanie, să ajungă filmul neblurat pe rețelele de socializare.

A fost prima și singura dată când mi-am tratat copilul așa. Vi se pare normal ca PSD să folosească acest videoclip în campanie?

Pot să zic că îmi pare rău, dar dacă ați văzut filmulețul, nu este moarte de om. Nu am dezbrăcat-o pe fată intenționat, era ieșită din duș.

Este greșit că am trimis video cuiva. Asta da. Este problema noastră internă de familie”, a declarat Traian Ogâgău, pentru Libertatea.

Fosta soție a primarului îi ia apărarea acestuia și susține că fata nu a fost afectată

Fosta soție a lui Traian Ogâgău a transmis că fetița nu a fost afectată de „acest incident de familie” și, la fel ca primarul, acuză o acțiune de denigrare în timpul campaniei electorale.

Femeia s-a plâns că situația „a ieșit de sub control” în familie din cauza „unei campanii electorale lipsită de umanitate”. Ea a ținut apoi să le bată obrazul celor care se dau cu părerea „fără să cunoască situația și contextul”.

Fata „este bine, ea nu a fost afectata de acest incident din familie asa cum se vehiculeaza, atat eu cat si tatal ei, am discutat cu ea si avem grija ca acest incident sa nu aiba repercursiuni in viata ei. Acum eu va rog sa tineti cont de asta si sa nu mai dati crezare la tot ce se publica scos din context si fara sa cunoasteti omul si situatia. Este inadmisibil sa promovezi acest video, sa te folosesti de un copil in campanie, scopul fiind denigrarea parintelui. In ciuda a ceea ce ati facut va asigur de un lucru, cei trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim”, a scris femeia pe Facebook, postarea fiind distribuită de primar.

Ea a scris apoi că adversarii politici ai lui Ogâgău, contracandidații de la PSD, s-au comportat ca niște hiene: „Va rog sa nu dați ochii cu mine!”.