Ce a pățit un suporter la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar pentru că purta un tricou cu o statuie a lui Michelangelo 

Ce a pățit un suporter la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar pentru că purta un tricou cu o statuie a lui Michelangelo 
Sursa Foto: Hepta.ro / DPA Images / Christian Charisius

Fanii care au călătorit în Qatar pentru Cupa Mondială au avut de-a face cu reguli stricte impuse de țara islamică.

Un suporter britanic a încercat să intre pe stadion la meciul dintre Coreea de Sud și Ghana, luni, însă stewarzii nu l-au lăsat să pășească în interior, din cauza vestimentației pe care o purta.

Regulile stricte impuse în Qatar l-au pus în dificultate pe un suporter britanic

Se pare că englezul în vârstă de 33 de ani, a ratat startul meciului, deoarece i s-a cerut să își dea jos tricoul, pe care era o imagine cu David al lui Michelangelo, altfel nu i s-ar fi permis accesul, potrivit ziare.com.

„Toți se uitau la tricoul meu”, a declarat Sewell.

„Mi-au spus: Asta nu este în regulă. Eu am subliniat că este o statuie! Din fericire, odată ce directorul principal de securitate a venit la noi, și a spus că este o statuie, m-au lăsat să trec. A fost ridicol. Am ratat lovitura de începere. Este un tricou destul de scump. Nu am fost dispus să îl predau. Nu aveau de gând să mă lase să intru cu tricoul, dar nu am vrut să-l pierd”, a povestit suporterul.

Până la urmă, bărbatului i s-a permis să își păstreze tricoul Burberry și să intre pe stadion.

Urmăriți B1TV.ro și pe