Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de relația cu fiul lui Ion Țiriac. Detalii din trecutul jucătoarei de tenis

Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de relația cu fiul lui Ion Țiriac. Detalii din trecutul jucătoarei de tenis
Sursa Foto: Instagram/@soranacirstea

Sorana Cîrstea este unul dintre numele importante ale tenisului autohton, însă, spre deosebire de Simona Halep, jucătoarea a ieșit în evidență prin relațiile amoroase în care a fost implicată.

Pentru că în prezent se cunoaște că formează un cuplu cu fiul magnatului Ion Țiriac, mulți admiratori au fost curioși să afle cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de omul de afaceri.

Cu cine s-a iubit Sorana Cîrstea înainte de Ion Ion Țiriac

Înainte de relația cu fiul lui Ion Țiriac, sportiva a trăit o poveste de dragoste cu un alt bărbat. Sorana Cîrstea a avut o relație cu un columbian, tenismen de succes, alături de care a petrecut aproape trei ani.

Românca și Santiago Giraldo au format o pereche frumoasă din anul 2014 până în 2017, când jucătoarea de tenis a decis să-l părăsească pe columbian. Tot atunci tenismenul luase decizia de a se retrage temporar din tenis, pentru că avea nevoie să își pună ordine în viață.

Jurnaliștii din străinătate au scris că Santiago Giraldo a fost foarte afectat de despărțirea de Sorana Cîrstea. Se pare că aceasta a pus punct relației la scurt timp după ce Ion Ion Țiriac a rupt mariajul cu Ileana Lazariuc.

„Luni, 18 septembrie 2017, Santiago Giraldo s-a trezit la 9:30 într-o cameră de hotel din Bogota și pentru prima dată s-a descoperit fără planuri, fără obligații, fără iubită. Dar foarte sigur pe decizia de a renunța să joace tenis pe termen indefinit”, scria jurnalistul Juan Diego Ramirez pe site-ul ATP, citat de gsp.ro.

Sorana Cîrstea este logodită în prezent cu Ion Ion Ţiriac

Povestea lor de dragoste a căpătat o nouă dimensiune în momentul în care cei doi s-au logodit. Cu toate că păstrează discreția în continuare în privința iubirii lor, surse apropiate cuplului au dezvăluit detalii despre relație celor doi.

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în grabă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au declarat apropiații cuplului pentru impact.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe