Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)

Sorana Cîrstea, părăsită?! Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc, în văzul tuturor (FOTO)
Foto: Instagram @ Ileana Lazariuc

Ion Ion Țiriac pare să fi lăsat în urmă relația cu Sorana Cîrstea, în condițiile în care fiul fostului mare tenismen nu se ferește să facă schimb de mesaje călduroase cu fosta sa soție, Ileana Lazariuc, pe Instagram.

Mesaje incendiare între Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc

„Când ești centrul universului său. Dă-te mai la dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui arată mai bine pe tine din acel unghi”, a scris Ileana Lazariuc într-un story pe Instagram, ținând să menționeze că fotografia vine din „arhiva” lui Ion Ion Țiriac.

„Am vrut să prind lumina soarelui pe părul tău”, a fost reacția lui Țiriac Jr., care i-a distribuit fotografia.

„Apusul a fost frumos în acea zi, ai dreptate”, a scris frumoasa moldoveancă, într-un mesaj însoțit de o mulțime de emoticoane de râs.

Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au anunțat că divorțează în anul 2017, dar ruptura s-ar fi produs ceva mai devreme, potrivit Playsport.ro. Se vorbea încă de pe atunci despre relația omului de afaceri cu Sorana Cîrstea, însă cei doi nu au prea apărut în public împreună.

Frumoasa tenismenă a fost surprinsă alături de Țiriac Jr. la turneul WTA de la Adelaide, de la începutul lui 2022, când omul de afaceri o consola.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni