Fostul internaţional german Dietmar Hamann, despre Cristiano Ronaldo: „Un imbecil”

Fostul internaţional german Dietmar Hamann, despre Cristiano Ronaldo: „Un imbecil”
Foto: Hepta - Abaca Press / LiveMedia/IPA/ABACA

Fostul internaţional german Dietmar Hamann l-a catalogat drept „imbecil” pe Cristiano Ronaldo, după un gest pe care acesta l-a făcut în timpul partidei cu Germania.

Hamann a susținut că Ronaldo e un imbecil

La câteva minute după ce a deschis scorul, Cristiano Ronaldo a reuşit o execuţie tehnică spectaculoasă în faţa fundaşului german Antonio Rudiger. El a preluat înalt o minge primită, peste Rudiger, apoi a pasat-o din aer cu călcâiul către un alt coechipier, în timp ce se uita în partea opusă.

„Asta nu înseamnă nimic. Ridică mingea, se preface că o controlează şi o trimite fără să se uite… Sigur că frumos şi ştim că e capabil să facă astfel de execuţii. Dar, într-un fel, cred că subestimează adversarul. Nu e decât 1-0 şi face asta, acum pare un imbecil”, a spus Hamann, la postul RTE, potrivit Le Figaro.

„Ce încearcă el să demonstreze? Poate că revenirea germană începe de acolo…”, a continuat Hamann.

Naţionala de fotbal a Germaniei a învins echipa Portugaliei, campioana europeană en titre, cu 4-2 (2-1), sâmbătă, pe Fussball Arena din Munchen, într-un meci din cadrul Grupei F a turneului final EURO 2020.

Dietmar Hamann, vicecampion mondial în 2002, a jucat la Bayern Munchen, Newcastle United, Liverpool, Bolton și Manchester City şi a strâns 59 de selecţii la echipa naţională.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)