Simona Halep, învinsă în turul al treilea la Miami

Simona Halep, învinsă în turul al treilea la Miami
Foto: Telegraf

Simona Halep, numărul 1 WTA, a fost învinsă de poloneza Agnieszka Radwanskaîn trei seturi,3-6, 6-2, 6-3, în runda a treia a turneului de la Miami, informează Agerpres.

Halep a pierdut, după un meci de o oră şi 44 de minute, în faţa unei adversare de 29 de ani, care ocupă locul 32 în clasamentul WTA.

În ciuda acestui eşec, Halep va rămâne lider mondial şi după turneul din Florida, deoarece daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, a pierdut în turul secund la Crandon Park.

Pentru ajungerea în această fază a competiției, Simona Halep va primi un cec de 47.170 dolari şi 65 puncte WTA.

Ultima oră
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța
20:29 - Cătălin Drulă: Centura orașului Bacău, deschisă integral traficului. Proiectul, finalizat în avans față de termenul contractual